Skip to main content

Volt egy olyan pont Melissa Kieling életében, amikor a bankszámláján csak 13 dollár volt, ma már ugyanakkor egy multimillió dolláros üzletet visz. Mi volt az ötlet, ami gyökeresen megváltoztatta az életét?

Cége hűthető zsákokat kezdett el gyártani, amikkel már olyan sztárokat is láttak járkálni, mint például Cameron Diaz. Kell ennél jobb reklám?

hirdetés

Egy amerikai családanya úgy tűnik, megcsinálta a szerencséjét – írja a CNBC. Melissa Kieling öt éve kezdett el azzal foglalkozni saját konyhájában, hogyan is tudná frissen tartani a gyerekeinek becsomagolt uzsonnát. Ez az ötlet pedig úgy jött, hogy elvált a férjétől, ezek után pedig igen szorult anyagi helyzetbe került, volt olyan például, hogy csak 13 dollár volt a bankszámláján, így valahonnan több pénzt kellett szereznie.

Az első prototípust függönyanyagból készítette el, ezután összeszedett pár barátjától 200 ezer dollárt, hogy le tudjon gyártani 5 ezer táskát. A táskák úgy működnek, hogy az anyagba lefagyasztható zselét lehet csúsztatni, a cég szerint 10 óráig is megvan a hűtés hatása.

A cégvezető szerint a táskák a polcokon úgy néznek ki, mint bármelyik hasonló termék, ám az igazi "aha" élmény akkor jön, amikor a vásárlók leveszik a polcról a táskákat és kipróbálják (úgy reklámozták a táskákat, hogy lehűtötték őket). A cégnek a tavalyi évben már 11 millió dolláros (körülbelül 2,6 milliárd forint) árbevétele volt, és azt tervezik, hogy egyre több országban jelennek meg termékeikkel.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép

TOP 5