Skip to main content

Két amerikai diáknak elege lett abból, hogy a hagyományos kartondobozokat nehéz kinyitni, bepakolni, illetve lehetetlen újrafelhasznosítani is őket. A Rapid Packing Containerrel viszont mindezen problémák megoldódnak.

Két amerikai diáknak elege lett abból, hogy a hagyományos kartondobozokat nehéz kinyitni, bepakolni, illetve nem igazán lehet újra felhasználni ezeket a dobozokat. A Rapid Packing Containerrel viszont mindezen problémák megoldódnak – írja a Business Insider.

Az Egyesült Államokban évente 100 milliárd kartondoboz kerül forgalomba, ám Henry Wang és Chris Curro szerint nem megfelelően használjuk fel ezeket a dobozokat.

hirdetés

Megoldást nyújthat a pazarlásra saját kartondobozuk, melyet úgy alakítottak ki, hogy 15-20 százalékkal kevesebb papírt kelljen felhasználni előállításukhoz, sokkal könnyebb összeállítani a dobozt, és kivenni is belőlük a terméket – egy mozdulattal kinyílik a dobozuk –, mint a hagyományos dobozokból.

A két diák állítása szerint megoldásukkal olcsóbb lehet a csomagolás előállítása, és kevesebb erőforrást is kell hozzá felhasználni. Jelenleg befektetőket keresnek ötletük realizálásához.

Videó a forradalmi csomagolásról itt tekinthető meg.

Forrás

Kép forrása

TOP 5