Skip to main content

 

Július 8-án, szombaton indult a LifeTV legújabb gasztroműsora, a Keverd újra, Buday, a népszerű séf, Buday Péter vezetésével. A szakember klasszikus és közkedvelt ételeket fog elkészíteni új hozzávalókkal és egészségtudatos módszerekkel.

Bableves árpagyönggyel vagy brassói krumpli nékül, zellerszárral: többek között hasonló ételekkel készül Buday Péter séf, a LifeTV legújabb műsorában.

hirdetés

Keverd újra, Buday-ban klasszikus és közkedvelt ételek készülnek majd, minőségi és egészséges alapanyagokból. A környezettudatosság mellett könnyen elkészíthető és pénztárcakímélő megoldásokat szeretne bemutatni Buday.

"A receptek saját fogyásom alatt születtek, ugyanis amikor elértem a 175 kilót, úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább.

Elkezdtem újragondolni kedvenc, magyaros ételeinket, és olyan változtatásokat találtam ki, amelyekkel egészségesebben, de a finom ízeket megőrizve tudunk étkezni"

- kezdte Buday Péter.

"Több fontos szempont alapján készítem el az ételeket. Nagyon fontos számomra a fenntarthatóság, ezért mindig igyekszem a lehető legtöbb szezonális, friss alapanyagot felhasználni. Az egészségtudatosság mellett az összetevők árát is figyelembe vettem, és mindenki számára elérhető hozzávalókkal főzöm, valamint a mai világ tempójának megfelelően, gyorsan elkészíthető recepteket mutatok be"

- mondta.

Keverd újra, Buday kéthetente, szombatonként lesz látható a LifeTV műsorán.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás - Nyitókép: Life TV

TOP 5