Skip to main content

 

Emlékeznek azokra az időkre, amikor óriási sorok álltak az Apple-üzletek előtt napokkal az új iPhone-ok megjelenése előtt? És persze az összes újságba bekerültek a fáradt, piszkos, de boldogan mosolygó tulajdonosok. Na, ennek vége.

Először is, senkit nem érdekel már, hogy vannak, akik már szerdán letáboroztak az Apple-üzletek elé, hogy pénteken elsőként vehessék kézbe az iPhone 7 valamelyik modelljét.

Ráadásul nem is jártak jól a sorban állók, mert a cég most bejelentette, hogy a két legkeresettebb modell, az iPhone Jet Black és az iPhone 7 Plus nem kapható majd az üzletekben.

Legalábbis egyelőre, mert a két mobil már az előrendelésekkor elfogyott. Így aki nem tartozik azon szerencsések közé, akik már a bejelentés pillanatában megrendelték ezen modellek egyikét, akkor teljesen hiába áll napokat a sorban.

Volt is ebből felháborodás, Ausztráliából például jelentettek csalódott leendő vásárlókat. Még az sem segített, hogy kaptak fájdalomíjul száz ausztrál dollárnyi kupont a helyi üzlettől.

Mik az árak a világon?

Az Egyesült Államokban 179 ezer, Dubajban 195 ezer, Angliában 220 ezer forintba kerül a legolcsóbb, 32 gigabájtos modell, nálunk viszont 256 ezer forintot kell otthagynunk egy független készülékért, írja a 24.hu.

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5