Skip to main content

 

A múlt héten olcsón, mondhatni fillérekért adta webshopjában a ruhákat egy ideig a H&M, később azonban törölte az időközben leadott rendeléseket, írta meg a 24.hu.

Nem, nem rendkívüli akcióval kedveskedett a svéd ruhaipari óriás a vevőiek, vélhetően egyszerű tévedés történt, amikor 90-190 forintért lehett pulóvereket, shortokat és más ruhadarabokat venni a H&M webshopjában.

hirdetés

Sokan kapva kaptak az alkalmon, jól be is vásároltak, mások pedig elárasztották a közösségi oldalakat posztjaikkal, miszerint más is élhet a lehetőséggel. Sajnos mindannyian hoppon maradtak.

Később ugyanis ez volt olvasható a vásárlóknak küldött értesítésekben:

Nagyon sajnáljuk, a rendelésed törlése került! Kárpótlásul következő vásárlásod alkalmával 15 százalék kedvezményben részesülsz!

A felháborodott vevők a Facebookon és a Twitteren írták meg véleményüket a döntésről, melyek között volt olyan észrevétel is, amely a döntés jogszerűségét firtatta.

A 24.hu nemcsak a H&M-nek írt, hanem a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is, mi is történt valójában és teljesítenie kell-e megrendeléseket a vállalatnak.

Amint választ kapnak, mi is közzétesszük.

Hogy mit gondolunk a cégről ezek után? Eddig se vásároltunk náluk, ezután se fogunk.

Ne felejtsük el, vásárlásunkkal szavazunk is. 

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - Kép forrása: Facebook

TOP 5