A Lidl növeli a vasárnapi kivételek számát: most vasárnap már 7 üzlete lesz nyitva. A Mindenár.hu megint összegyűjtötte és térképre tette azokat a boltokat, amelyek nyitva lesznek július 5-én vasárnap.

Soron következő, július 5-i vasárnap is rengeteg bolt lesz nyitva, köztük több szupermarket és diszkontáruház, illetve a benzinkutakon működő Sparok, Tescók és Mol-boltok - derül ki a portál gyűjtéséből.

hirdetés

A boltlánc hetekkel ezelőtt csak 2-3 üzletével tett kivételt vasárnap, a múlt héten már öt üzletét nyitotta ki vasárnap is, most - július 5-én - pedig már hét Lidl-egység lesz elérhető. Agárd, Gyula, Makó, Martfű, Nagykáta, Ózd és Szeghalom), valamennyi üzlet 7-től 21 óráig tart nyitva.

Sok bolttal készül a vasárnapra a CBA is. Több mint 20 budapesti egység mellett a Balatonakaliban lévő Fék ABC és a balatonfenyvesi CBA amiatt lesz nyitva, hogy az üzlet termelői piac létesítésére kért és kapott engedélyt, és így elérhetőek vasárnap is.

A cikk ide kattintva folytatódik...

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

A kép csak illusztráció

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu