Skip to main content

 

A 44 éves Gattyán György becsült vagyona 174 milliárd forint, közel 15 milliárddal előzi meg az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját. A magyar Forbes leggazdagabbakról készült listáját a pornókirály vezeti.

Figyelő megtudott több új információt a Gattyán György elleni adóhatósági vizsgálatról. A lap szerint Gattyánt évek óta fokozott figyelemmel kíséri a NAV.

hirdetés
 

2013 szeptemberében derült ki, hogy Gattyán György a cégbirodalma egy részét Luxemburgba költözteti. Állításuk szerint nem a NAV-vizsgálat miatt, hanem annak érdekében, hogy a Docler Holdinggal könnyebb legyen a tőzsdére lépni.

A hatóság titkos adatgyűjtést végzett, többek között lehallgatta a telefonokat, és megnézte az e-maileket is. Legalábbis ezt feltételezik azok, akiket meghallgattak az ügyben. A NAV célja, hogy utólag behajtsa az áfakülönbözetet.

A Figyelő úgy tudja, már az Európai Unió Bírósága is foglalkozik Gattyán György cégbirodalmának adóvizsgálatával. A tét óriási, az adóhatóság egy előzetes zár alá vétellel Gattyán hazai vagyonának zömét „fogva tartja".

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép: FB

TOP 5