Skip to main content

 

Ahelyett, hogy egy vödörnyi jéghideg vizet öntene a fejére, valaki inkább bevásárol egy rászorulónak.

Két nap alatt 4-4 ezer lájkot és megosztást is kapott már az a facebookos bejegyzés, amely publikálójának reményei szerint egy új őrületet indíthat be – ezúttal azonban az azonnali hatállyal értelmes fajtából. A Szeretlek Magyarország által kiszúrt bejegyzés tételmondata szerint “Legyen ez az új challange és legyen az a menő, aki képet tölt fel arról, hogy bevásárolt egy rászorulónak”. Mi ez, ha nem igazi közösségi internet?

hirdetés

Tokár Tomi a jócselekedetről így írt a Facebookon:

"Nem értem. Miért? Én ilyet még soha nem láttam!" - mondogatta, míg bevásároltunk az éjszaka közepén. Hajléktalan. Éjszakánként jár be olvasgatni. Csak beugrottam hazafelé venni valamit és nem tudtam otthagyni. Odamentem és megmondtam, hogy most akkor bevásárolunk! Bármit, amit szeretne. Soha nem láttam még embert ennyire értetlenül állni és csodálkozni azon, ami történik. Én hatódtam meg a legjobban, ahogyan félve pakolgatott be a kosárba és még akkor sem értette, hogy miért segítek. Nem akarom magam most sem piedesztálra emelni, de ezt nagyon sokan megtehetnénk! Legyen ez az új "challange" és legyen az menő, aki képet tölt fel arról, hogy bevásárolt egy rászorulónak! Bárki legyen az... Osszátok meg kérlek és hajrá! Köszönöm! Tomi

KIEGÉSZÍTÉS: Talán kissé félrement az üzenetem, de nem azt szeretném, hogy a képfeltöltésekkel "menőzzünk", hogy segítettünk valakin. Ez egy spontán dolog volt részemről akkor, amit én így próbáltam a közösségi médiát felhasználva tovább adni, hogy más is követhesse a példám. Ne a fotózkodást, hanem a segítségnyújtást!!!

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5