Skip to main content

Emmileah Anderson egy döbbenetes kéréssel fordult szüleihez karácsonyi ajándékát illetően. Meglepte őket megjegyzésével, hogy nem kér semmi játékot a Télapótól.

Emmileah megtudta, hogy jótékonysági szervezetek segítenek a szegényebb sorsú, vele egykorú gyerekeknek ez év Karácsonyán, hogy ajándékokhoz jussanak. A kislány írt egy levelet a Mikulásnak, melyben elmondta, hogy ne küldjön neki ajándékot, hanem azokhoz a gyerekekhez jussanak el az ő játékai is, akik sosem kaptak semmit.

Azoknak a gyerekeknek kell kapnia, akiknek nincs - mondta ezt a Mirror nevű lapnak, egy hatéves önzetlen lányka.

Édesanyja, Shannaz  elmondta, hogy Emmi szerette volna tudni, mi az a szeretetszolgálat, és elmondta neki, hogy ezek különböző jótékonysági szervezetek, amik többek között segítenek hátrányos helyzetben lévő fiataloknak, pl. olyanoknak, akik soha nem kaptak az ünnepekre semmit. Ezután lefektette aludni, majd amikor később bement hozzá, hogy leellenőrizze, hogy alszik-e, megkérte lánya, hogy tegye el ezt a levelet neki.

Elolvastam, és körülbelül 15 percig sírtam. - mondta a lány édesanyja meghatódva.

Emmileah és szülei adománygyűjtésbe kezdtek. Amikor megkérdezték tőle, miért vállalja ennyi évesen ezt a nagyszerű ügyet, akkor ezt felelte:

Rosszul érzem magam, ha arra gondolok, hogy másnak nincs.

A gyermeklélek őszinte szeretete, önfeláldozása legyen példaértékű mindannyiunk számára, és nem csak az ünnepek közeledtével. Az év minden napja a szeretetről, és egymás megsegítéséről szóljon.

Szerző: Tamás Zsanett, Forrás: Mirror -Pozitív Nap

Kép forrása: Fotó: The Daily Saint

TOP 5