Skip to main content

A legtöbb rákos beteg C-vitamin hiányos. Sőt azt is mondhatjuk, hogy a legtöbb krónikusan beteg ember betegségének hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Legyünk reálisak – a rossz táplálkozás növeli a gyulladás, a toxicitás, a krónikus fáradtság és a depresszió kockázatát. A lényeg az, hogy amennyiben a cél az, hogy teljesen felépüljünk a rákból, a betegeknek kiváló minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat kell fogyasztaniuk.

Állítsuk meg a rákot C-vitaminnal!

Több mint 30 évvel ezelőtt a Nobel-díjas Linus Pauling és Ewan Cameron, MD. skót ráksebész bizonyította azt a tényt, hogy naponta 10000 mg C-vitamin lelassította a rák terjedését tizenhárom betegnél – akiket a hagyományos orvoslás hagyott volna meghalni.

A nyugati orvoslás pénzügyileg abban motivált, hogy figyelmen kívül hagyja az igazságot a rákról

A C-vitamin gyógyerejében hívő Linus Pauling ellátogatott a “National Cancer Institute”-ba, a Nemzeti Rák Intézetbe, ahonnan szisztematikusan elhessegették és nevetség tárgyává tették. Továbbá, egy gyors látogatás az “American Cancer Society”-ba vagy bármely más gyógyszeriparilag vezérelt honlapra felfedi azt, hogy mennyire nincs jelen az őszinteség a C-vitamin hatásosságáról szóló tanulmányokban rákos betegek esetén. Az oktatás egyoldalúsága és szűk köre miatt az orvosok agymosásával elhitetik velük is, hogy a műtét, a kemoterápia és a sugárzás az egyetlen “ésszerű” megközelítés a daganatok kezelésében.

Szerencsére egyre nagyobb (és megállíthatatlan) mozgalom van jelen annak érdekében, hogy az emberek ismeretei bővüljenek a C-vitaminnal kapcsolatban. A biokémikus Irwin Stone: “The Healing Factor” ( A gyógyító faktor), Linus Pauling és Ewan Cameron, MD: “Cancer and Vitamin C” ( A rák-és C-vitamin) és még sok más nagy C-vitamin szakértő: dr. William McCormick, Fredrick Klenner, Ronald Hunninghake – munkái bizonyítékokat szolgáltatnak erre.

A 3 C-vitamin hazugság

Hazugság # 1: “Nincs bizonyíték arra, hogy a C-vitamin hatásos.” Viccelsz velem? Egy nemrégiben a PubMed oldalán megjelent tanulmányból kiderült, hogy eddig több mint 50.000 tanulmány foglalkozott a C-vitaminnal és a szó szoros értelmében több tucat tanulmány fedi fel a C-vitamin hatékonyságát betegségek gyógyításában. 60-ból 60 esetben gyógyította meg a gyermekbénulást, 327-ből 327 esetben a Herpes Zoster nevű vírus okozta piros bőrkiütéseket 3 nap alatt, 7-ből 7 esetben gyógyította a reumás lázat pár nap alatt és még sok más betegséget. Mindezt figyelmen kívül hagyni bűntett az emberiség ellen!

Hazugság # 2: “A C-vitamin nem biztonságos”. Ez egy beteg vicc!!! Legyünk teljesen közérthetőek, a C-vitamint már nagy sikerrel alkalmazták – a 40-es évek óta- egyetlen megerősített jelentés nélkül arra vonatkozólag, hogy bármilyen adagban rossz hatással lett volna bárkire is. Mégis, a Journal of the American Medical Association szerint 106.000 beteg halt meg kórházban 1994-ben, a “jogilag előírt”, gondosan felügyelt gyógyszerek hatására és ez a szám nem változott 30 éve! Ez több mint 3 millió ember halálát jelenti az engedélyezett gyógyszerek hatására, és van bátorságuk azt mondani, hogy a C-vitamin nem biztonságos? Ez már tényleg az őrülettel határos.

Hazugság # 3: “Ha a C-vitamin hatásos lenne, mindenki azt használná.” Ahhoz, hogy egy orvos úgy legyen meggyőződve arról, hogy a C-vitamin nem működik – anélkül, hogy valaha egyetlen infúziós C-vitamin kezelést elvégzett volna egy betegen, valójában igazán gondatlan dolog!

Források:

www.drhoffman.com

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22963460

Szerző: Anna Kovács

Mindig is nagy érdeklődéssel fordultam a természetes egészség és gyógyítás felé. Magyar édesanyám vezetett be a gyógynövények, homeopátia és az organikus kertészkedés világába, míg amerikai édesapám megtanított arra, hogyan küzdjek azért, hogy az amerikai függetlenségi nyilatkozatban foglaltak teljesüljenek: a szabadság, függetlenség és a boldogság megteremtését tartva fontosnak mindenhol és mindenkor.

Forrás: http://naturahirek.hu/az-intravenas-c-vitamin-segit-rakos-betegeken/

TOP 5