Skip to main content

Miután napvilágra kerültek a zöldhatóság működésével kapcsolatban olyan információk, melyek alapján az ügyészségnek hivatalból eljárást kellett volna indítania, a rendőrség lépett. Eljárást indított Jávor Benedek ellen.

Nem eredménytelen az országos zöldhatóság kapcsán folytatott küzdelmem - írja Jávor Benedek országgyűlési képviselő honlapján.. Miután sorra láttak napvilágot olyan információk a főfelügyelőség működéséről, amelyek alapján az ügyészségnek hivatalból eljárást kellett volna indítani, végül a rendőrség lépett: vélhetőleg ismeretlen tettes elleni feljelentés nyomán eljárást indított a blogomon megjelent írás kapcsán, "rágalmazás vétségének megalapozott gyanújával".

A nyomozati szerveket szemmel láthatólag nem foglalkoztatja mindaz a jogsértés a zöldhatóságnál, amelyeket az Adatvédelmi Hatósághoz illetve az ombudsmanhoz benyújtott beadványaim tartalmaznak, szemben azzal, hogy honnan jutottam hozzá a blogon közzétett levélhez. Ez itt most a legsúlyosabb kérdés.

A rendőrség levele >>>

A greenfo témával kapcsolatos írásait lásd itt (A lap alján): http://www.greenfo.hu/hirek/2013/07/08/zoldhatosagi-rendori-nyomozas-javor-benedek-ellen

Forrás: http://www.greenfo.hu/hirek/2013/07/08/zoldhatosagi-rendori-nyomozas-javor-benedek-ellen

TOP 5