Skip to main content

A rendőrök letartóztatták a 23 éves Kara Vandereyk, miután azon kapták rajta, hogy a pitbulljával közösül a hátsó udvaron.


A rendőrség tájékoztatása szerint bejelentés alapján szálltak ki a helyszínre, mert a szomszédok arról tájékoztatták őket, hogy egy nő a saját háza udvarán közösül a kutyájával. Az aktust járókelők, akár gyermekek is láthatták.


Amikor a fiatal nő észrevette a közeledő rendőrtisztet, köszönt neki, hogy “Hi” és tovább dédelgette az állatot. A rendőrségi jelentés szerint a fiatal lány drog befolyása alatt állt vagy elmebeteg.


A letartóztatás során nem emlékezett a saját nevére, az évre és az elnök nevére sem. Bipoláris zavara van, más néven mániás depresszióban szenved…


A rendőrök adtak egy takarót a teljesen meztelen nőre, majd az egyik szomszéd hozott neki ruhát, abban vették őrizetbe. A kutyát elvitték megfigyelésre és egészségügyi ellenőrzésre.


(További részletek itt olvashatók angolul: http://www.sickonews.com/23-years-old-girl-kara-vandereyk-caught-having-sex-with-a-pit-bull-in-her-backyard-dont-stop-when-cops-arrive/ A cikket azért közöltük, mert korábban alapítványunk is vizsgálta azt a kérdést, kell-e Magyarországra állatvédelmi rendőrség, és fel kell-e lépni az iylen nemkívánatos tendenciákkal szemben: http://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsadalom-es-jog/226-allatvedelmi_rendorseg_ii)


Forrás: http://hiszedvagysem.eu/2013/05/05/beteges-egy-no-a-pitbulljaval-kozosult-a-haza-udvaran/

TOP 5