Skip to main content

Ben Simpson David Kilmurry kolbász 

Ben Simpson, míg 15 éves nem lett, nem evett mást betegsége következtében, csak kolbászt, inni pedig csak vizet ivott. A fiút hosszú ideig nem tudták az orvosok meggyógyítani, most azonban már jelentősen javult az állapota, adott erről hírt a New York Post.

Az evészavarral kapcsolatos problémák már egészen pici korban jelentkeztek, Ben a szoptatás után nem tudott áttérni a napi menüre, bár próbálkoztak sok mindennel, pl. zöldségekkel vagy sült krumplival.

hirdetés

A kisfiú egy bizonyos márkájú kolbászt tudott csak elfogyasztani, ez az étel ugyanis nem okozott számára leküzdhetetlen undort, hányingert. 

A kolbász, úgy látszik, bevált, így Ben egészen 15 éves koráig csak ezen a táplálékon élt.  Természetesen ez a fajta étkezés nagyon megnehezítette a mindennapokat, a fiú egyfajta csodabogárnak számított, pedig csak egy ritka betegséggel küszködött. Naponta háromszor táplálkozott, és egy alkalommal 4-5 kolbászkát evett meg.

Ben Simpson David Kilmurry kolbász

Forrás: David Kilmurry/Facebook

Édesanyja, Wendy Hughes a másfél évtized alatt több orvoshoz és dietetikushoz is elvitte a gyermekét, hogy megállapítsák a betegségét és meggyógyítsák, de ezek a kísérletek rendre kudarcot vallottak.

Közben az egyoldalú táplálkozásnak köszönhetően Ben folytonos fáradtsággal küszködött, egyre rosszabb jegyeket kapott az iskolában, mígnem váratlanul jobbra fordult a sora.

Wendy a Facebookon akadt rá egy specialistára, akivel felvéve a kapcsolatot, jóhíreket kapott.

David Kilmurryegy hipnózist alkalmazó terapeuta arra a véleményre helyezkedett, hogy a betegség egy ritka, anorexiásokra is jellemző, restriktív evészavar. Olyan betegség azonban, mely hipnózissal gyógyítható.

A kezelés során, pontosabban a hipnózis közben Benben kellemes, pozitív érzések alakultak ki az egyes ételek vonatkozásában, így a fiú ettől kezdve már nem érzett undort, még a legjobban utált tengeri halakat is képessé vált elfogyasztani.

A történet így szerencsés véget ért, a tini meggyógyult, és most, hogy betöltötte a 15. életévét, már éppúgy élhet, mint bármelyik társa. 

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5