Skip to main content

 

Akár ezt a címet is adhatnánk annak a történetnek, melyről az első képsorok tavaly novemberben jelentek meg a neten. Both Gábor, aki már számos remek videót készített és töltött fel a You Tube-ra, ígéri, önellátásuk megszervezéséről újabb és újabb filmeket fog közzétenni, hogy mindenki láthassa, hogyan lehet az önfenntartást vidéken megszervezni.

Magukról így írnak:

„A világ a példától változik, nem a véleményedtől - tartja a mondás, ami nagyon igaz. Hosszú ideje készülünk párommal arra, hogy elhagyjuk a várost, és a természetben fogunk élni. Korábban Lábatlanban tettük meg az első lépést, de most úgy alakult, hogy egy alig 280 lelket számláló kis székely faluban folytatjuk tavasztól. Feladjuk a panel-albérletet, és Székelydályában lépünk az önellátás útjára.

hirdetés

Kialakítjuk az Anasztázia-kötetekből ismert saját Szeretet Terünket, kipróbálunk új módszereket a kerttel kapcsolatban. Ezernyi ötletünk van. Jómagam sosem éltem vidéken, nekem ez teljesen új lesz, de ígérem, lépésről lépésre meg is mutatom majd ezt az utat, hogy példát állítsunk mások elé.

Elsőre rendbe hoztuk a leendő otthonunk melletti kertet (3500 négyzetméter). Lekaszáltuk a területet, jelenleg komposztálás helyett még elégettük (utoljára), trágyáztuk és felszántattuk - remélem, a szántásra is utoljára volt szükség.

Tavasszal folytatjuk úgy, hogy már ott élünk. Drukkoljatok!

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: maga a videó

TOP 5