Skip to main content

 

Több videó is terjed a neten, hogyan lehet rövid idő alatt igen hatékonyan akár a krumplit, akár az újburgonyát meghámozni.

Ezekről már mi is hírt adtunk korábban, kapcsolódó cikkeink között ezek akár el is olvashatók. A mostani videó azonban arra tér ki, mi van akkor, ha olyan helyzetbe kerülünk, hogy nincs nálunk kés vagy hámozó, amivel pillanatok alatt meg lehet szabadítani a zöldséget a héjától.

Hogy mi alapozhatta meg e módszer ötletét és így a videó elkészítését, nem tudjuk, úgy gondoljuk viszont, egy valamire való konyhában, - ha már ilyen, a videóban látható edényekkel és egyéb eszközökkel is bír a "feltaláló" -, csak akad egy kés vagy egy hámozó is, mellyel könnyen és gyorsan meg tudjuk pucolni a "héjas jószágot".

hirdetés

Ettől függetlenül mi is bemutatjuk a videót, hátha kerül valaki olyan helyzetbe, hogy kés nélkül kell meghámoznia a gumót és elkészítenie valamilyen ételt. A teljesség kedvéért még annyit érdemes hozzátenni a történethez, hogy az emberek szeretik az ilyen videókat, a cikk megírásakor ezt a rövidfilmet is 2 892 149-en nézték meg.

A rövidke filmhez külön nem írunk ismertetőt, a videóból minden kiderül.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: maga a videó

Kép

TOP 5