Skip to main content
Robert Alton Bolton halál

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Robert Alton még 2017-ben hunyt el Boltonban, erre azonban, ha nincs idén műszaki felülvizsgálat a lakóházban, még most sem derült volna fény, írja a Mirror. 

A férfi halálát senki sem vette észre

A 70 évesen meghalt férfi halálát senki sem vette észre. Sem a Bolton at Home, mely az ingatlant bérbe adta, sem annak a főbérlője, sem az önkormányzat, sem más.

hirdetés

Márciusban műszaki vizsgálatot kellett tartani a lakóházban, és mivel a bérlő nem nyitott ajtót, a megkeresésekre nem reagált, fel kellett azt törni. Így derült ki, hogy a korábban könyvelőként dolgozó férfi már évekkel ezelőtt elhalálozott.

Mivel Alton úr a lakbért halála után is fizette, azaz az összeg automatikusan levonásra került továbbra is az önkormányzat számlájáról, a főbérlőnek nem tűnt fel, hogy bármi probléma lehetne, ugyanígy az önkormányzatnak sem, hogy „jogosulatlanul“ fizeti a havi bérleti díjat.

Az ingatlanközvetítő is hibázott

Az ingatlan bérbeadásával és a járulékos ügyek intézésével valójában megbízott Bolton at Home cég nyilatkozatában elismerte, hogy az ügyben nem jártak el gondosan, és belső vizsgálatot rendeltek el, ki vagy kik hibáztak, miért nem tűnt fel például senkinek, hogy a bérlő nen reagál a telefonhívásokra. Egyben bocsánatot is kértek a történtekért.

A rendőrség is vizsgálatot rendelt el az ügyben, egyelőre azonban nem közölték, nem tudták megállapítani, mi lehetett a halál oka.

Emellett felhívást is közzétettek, hogy a lakosság segítsen megtalálni az elhunyt férfi rokonait.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Nem tudott pénzt felvenni a bankjában egy brit nő, azt mondták neki, meghalt

Forrás - A nyitókép csak illusztrció, forrás: Photo by Gonzalo Facello on Unsplash 

TOP 5