Kondor Vilmos Bűnös Budapest játék Open Books

Elkészült Kondor Vilmos híres könyvsorozatának mobilos kalandjáték adaptációja, amelyben Gordon Zsigmond, a híres bűnügyi zsurnaliszta, egy hidegvérű gyilkos nyomába ered.

Az Abbázia kávéházban történt háborzongató gyilkosság után Gordon érzi, hogy a mocskos ügy felderítésében olyanok segítségére van szüksége, akik gyorsan fejtik meg a rejtvényeket. Játékra hívjuk tehát a magyar krimirajongókat.

A városi nyomozós játékot okostelefonról lehet indítani, a játékosok egyből a történet középpontjába lépnek és Budapest legszebb részeit járják be, miközben izgalmas rejtélyeket oldanak meg. Gordon Zsigmond, a hírhedt nyomozó munkáját segítve a játékosok egy szabadtéri kalandpályát járnak be a városban, a feladatok megoldása során Budapest számos titkos pontját ismerik meg.

Az Open Books könyvkiadó mindent megtesz, hogy a legtehetségesebb magyar írók minél több olvasóhoz juthassanak el. A könyv most kalandjátékként is megelevenedik, az olvasás élményén túl mindenki átélheti Kondor Vilmos regényeinek lenyűgöző világát. A kiadó partnere, a Landventure küldetéseivel a játékosok az örök élet titkát kutathatják a Nemzeti Múzeumban, kincseket kereshetnek a Várban, vagy akár egy merényletet hiúsíthatnak meg a Margitszigeten. Az Open Books és a Landventure összefogásából most olyan egyedülálló olvasásnépszerűsítő játék született, amely a legsikeresebb magyar krimiíró karaktereit és helyszíneit ötvözi az okostelefonok kínálta virtuális valósággal és a valódi Budapesttel.

Kondor Vilmos Bűnös Budapest

A Bűnös Budapest játék tökéletes csapatépítő program, de baráti társaságok, családok számára is izgalmas kihívás, ráadásul kutyával, babakocsival vagy bringával is végig lehet csinálni másfél-két óra alatt.

A küldetés a https://www.thelandventure.com/hu/hu/kuldetes/budapest/bunos-budapest oldalon mostantól megvásárolható, és november 9-től már játszható is.

Kondor Vilmos a Bűnös Budapest regényfolyammal egyszer már megújította a magyar krimiírást. Átütő szakmai és közönségsikert ért el, majd hasonló eredményeket produkált könyveivel a nemzetközi piacon is. Nem csupán több tucat külföldi kiadása jelent meg a könyveinek, de a idén nyáron a rangos Cambridge Companion to Crime Fiction egyedüli magyar íróként válogatta be a legnagyszerűbb európai krimiírók közé. A hazai és külföldi sikerek után idén ősszel ismét korszakosat alkotott a szerző. A Második magyar köztársaság című új könyve olyan történetmesélés, ami zsigerileg hat az olvasóra. Egy könyv, ami attól lesz különösen mai, hogy egy elképzelt Budapesten játszódik, ahol Kádár és ifj. Horthy Miklós együtt irányítják az országot, és a Beatles koncertet ad. Két nappal a könyv megjelenése után lecsapott rá egy filmproducer is, aki streaming platformra fejlesztett filmsorozatot tervez készíteni a regényből.

- A kötetről: https://openbooks.hu/termek/bunos-budapest/

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x) 

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu