Skip to main content

 

A Consumer Reports 10 kategóriában hirdetett eredményt, melyek a legrosszab autók, adta hírül a totalcar.hu.

Ugyan a Consumer Reports az Amerikában kapható autókat vette alapul, több típust természetesen Európában és így Magyarországon is meg lehet vásárolni, ezért sokan kísérik figyelemmel évről évre az eredményeket.

hirdetés

1. A legrosszabb kisautó: Az USA-ban egész olcsó, Magyarországon már nem annyira a Mitsubishi Mirage bevásárló kocsija, mely itthon Spce Star néven kapható. Kritikusai szerint a gyenge az úttartása, és az utastere is igen puritán.

2. Az elektromos autók között szintén egy Mitsubishi végzett, az i-MIEV márkajelű, ami Magyarországon, bármilyen furcsán is hangzik, Citroen C-Zero és Peugeot i0n néven kapható. Mára azonban annyira elavult a technikai fejlődés, főleg a Tesla eredményeire tekintettel, hogy alig veszik.

A főbb probléma az autóval szemben kettős, egy töltéssel csak 100 km-t tud megtenni, egyébként pedig rendkívül lassan töltődik.

3. A Consumer Reports végzett egy felmérést, melyen nincs jobb szó rá, egyszerűen elhasalt a kompakt modellek között a Fiat 500L, főleg töréstesztje, kényelmetlen belső tere, űlései és túl kemény futóműve miatt.

A cikk ide kattintva folytatódik... 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5