Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel

hobbithaz.jpgRocy és Melissa Pillsbury hobbitházakat épít, melyeket darabonként háromszázötvenezer és ötmillió forint között árulnak. 

Nemrég a mozikba került A gyűrűk ura előzménytörténete, A hobbit, ami szintén nagy sikernek örvendett, akár csak a korábban mozikban láthatott trilógia. Ebben jobban bemutatásra kerültek a hobbitházak is, sokak gyönyörűségére.

Rocy és Melissa Pillsbury ennek megfelelően pontos másolatokat készít az odúkról. A legolcsóbb utánzat átszámítva háromszázötvenezer forintba kerül, míg a legnagyobb, minden részletekig egyező replika ötmilliót kóstál.

A legdrágább kivitelbe különböző extrákat is lehet kérni: épülhet hozzá szauna, kutyaház, olvasószoba, de még jógastúdió is, persze felárért.

– A férjem tizenöt éve ácsként dolgozik, és mindenképpen szeretett volna váltani. Sok ötlet megfordult a fejében, de ahogy megépítettük a hobbitlak prototípusát, már biztosak voltunk benne, hogy a családi vállalkozásunkat erre alapozzuk – magyarázta a Daily Mailnek Melissa, aki párjával együtt két gyermek büszke szülője.

Forrás