Skip to main content

Káprázatos trükkök és kísérletek élőben

Februártól minden hónap első vasárnapja a kíváncsi gyerekeké és felnőtteké a Csodák Palotájában. A DVL TV-csatorna a Felfedező expressz című műsorában látható, szórakoztató fizikai és kémia kísérletekkel, játékos vetélkedőkkel és exkluzív filmvetítéssel várja a látogatókat. Februári témánk a víz, lélegzetelállító, a fizika törvényszerűségeit bemutató játékos kísérleteknek lehetnek szemtanúi az érdeklődők.


A látványos bemutató kísérletek mellett, a gyerekeket az Edupress Tudáspróba ismeretterjesztő vetélkedője is várja, a quiz játék helyes kitöltőit nemcsak a tudás hatalmával, de értékes és hasznos ismeretterjesztő ajándék DVD-vel jutalmazzuk.

Tudományos, játékos programsorozaton minden alkalommal számos érdekes Da Vinci Learning film várja az érdeklődőket . A mostani alkalommal a Felfedező expressz című film segítségével többek között azt kutatjuk, hogy hány érme fér el egy vízzel teli pohárban.

A sorozat sok lenyűgöző, otthon is elvégezhető kísérlettel, elkápráztató trükkökkel igyekszik felkelteni a gyerekek érdeklődését a természettudományok iránt. Az adásokból kiderül például, hogy miért nem fáznak a pingvinek a vízben, miért sárga a citrom, hogyan élt a kőkorszaki ember és hány tüskéje van a sündisznónak.

Felfedező Expressz februárban a Da Vinci Learning TV-csatornán minden hétköznap 9:30,  13:30 és 17:30-kor. Szombatonként 8:30, 9:00 és 17:30-kor, vasárnaponként pedig 9:00, és 9:30 órakor látható.

Kísérletezzünk együtt a Da Vinci Learning TV-csatornával!

A Da Vinci Learning TV-csatorna elérhetőségéről érdeklődjön televíziós szolgáltatójánál.

Mit kínál a Da Vinci Learning csatorna?

A Da Vinci Learning egyike a világ legjelesebb ismeretterjesztő TV csatornáinak, amely valódi ismeretek, személyre szabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek.

A Da Vinci Learning kulisszái mögött dolgozók tudják, hogy mindenki kíváncsi a dolgok valódi működésére, vágyik a felfedezés és a rácsodálkozás élményére és a tudás megszerzésére.

Ezért gondoltunk arra, hogy megkönnyítjük a tanulás folyamatát, és életre hívjuk a könnyed, tévénézés közbeni tanulást, ahol nézőinket játékosan arra ösztönözzük, hogy részt vegyenek az izgalmas válaszok megtalálásában.

Az értelmetlen tévénézés ideje lejárt! A Da Vinci Learning küldetése az, hogy a tévénézést hasznos élménnyé változtassa, mindennap, mindenkinek. Mert a tudás öröm…

A Da Vinci Learning napi 24 órában nyújt színvonalas szórakozást nézőinek a természet-, a technika-, a Föld-, a humán- és a társadalomtudományok területeiről.

További információ: www.da-vinci-learning.hu

TOP 5