Skip to main content

Négy medve tört fel egy hétvégi házat Norvégiában, több mint 100 dobozos sört megittak, majd szörnyű pusztítást végeztek az épületben.

Feltört egy hétvégi házat egy nőstény medve és három medvebocsa Norvégia északi részén. A négy állat a jelentések szerint tönkretette a házat, és több mint száz dobozos sört is megivott - írja a UPI.com hírportál.

A hétvégi ház tulajdonosa szerint a medvék rocksztárokat megszégyenítő bulit csaptak a házban. Az ágyat, a konyhát, a sütőt, a bútorokat és a polcokat is apró darabokra zúzták.

A négy medve nemcsak a házban tárolt sört, hanem az összes ételt, többek között mézet és csokoládét is elfogyasztotta. A ház tulajdonosa szerint félő, hogy a medvék a közeljövőben visszatérnek, vagy esetleg egy másik házat is megtámadnak.

Akit bővebben is érdekel a medvék dorbézolása, ezen az oldalon olvashat angolul a "kedves történetről" bővebben: http://www.treehugger.com/natural-sciences/bears-breaks-cabin-proceed-drink-all-beer-and-eat-all-snacks.html

Forrás: http://www.origo.hu/nagyvilag/20120810-medvek-dorbezoltak-egy-hetvegi-hazban-norvegiaban

Kép forrása: http://www.treehugger.com/natural-sciences/bears-breaks-cabin-proceed-drink-all-beer-and-eat-all-snacks.html

TOP 5