Skip to main content
Tici Transport hulladék sitt szállítás

A lom, hulladék és sitt elszállításánál rendre terítékre kerül a konténer rendelés lehetősége is, mint választható alternatíva. A kérdés már csak az, megrendelőként valóban jól járunk, ha konténert rendelünk e célból, esetleg érdemesebb bizalmat szavazni a teherautós elszállításnak? Mostani bejegyezésünkben ennek a sokakat érdeklő kérdésnek járunk utána, górcső alá véve mindkét opciót. 

Konténerrel vagy anélkül, ez itt a kérdés

Nem árulunk el hatalmas titkot azzal, ha kijelentjük, a sitt elszállíttatása, ha nem megfelelő tervezés előzi meg, igencsak fárasztó, idő- és energiaigényes, költséges „mulatság”, amire a konténer rendelés is rátesz egy lapáttal. Ahhoz ugyanis, hogy konténert helyeztessünk ki a megadott helyszínen, előzetes területfoglalási engedély megszerzése szükségeltetik. Ezzel ellentétben viszont, ha a konténer rendelés helyett a teherautós szállításnak szavazunk bizalmat, lényegesen megkönnyítjük a saját dolgunkat – pláne, ha a kifogástalan renoméú Tici Transport Kft. szakemberei mellett tesszük le a voksunkat.

Profi sittszállítás konténer rendelése nélkül

A Tici Transport a sitt, lom és nem veszélyes hulladék elszállításánál nem helyez ki konténert – a komoly szakmai képzéssel és rengeteg tapasztalattal rendelkező munkatársak kézi rakodással, igény szerint akár pincéből vagy padlástérből is kitermelik az elszállítani kívánt anyagot. A lomot, sittet teherautóra pakolják, és a törvények maximális betartásával hivatalosan kijelölt pontokra, úgynevezett hulladékudvarokba szállítják el azt.

Technikai felszereltségből jeles

A profi csapat technikai felszereltsége több, mint pazar. Egyedi gyártású technikai eszközeikkel a nehezen megközelíthető helyekről is minden gond nélkül kitermelik a hulladékot. Ezzel pedig tetemes mennyiségű időt spórolnak meg a megrendelő számára is – volt lom, nincs lom, s mindezt rendkívül rövid időn belül, hatékony, precíz munkavégzés keretében! Mindez csupán egy telefonhívásba kerül a megrendelők részéről. A csapat árait megtalálhatjuk az oldalukon, így az esetlegesen felmerülő rejtett költségektől sem kell egy cseppet sem tartanunk.

Nyitókép forrása: seo101.hu licence alapján - elements.envato

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5