Skip to main content
szolárium kozmetikum

A szoláriumstúdiók mindenki számára kínálnak fel lehetőségeket, hiszen nincs két egyforma bőr. Nem mindenki tud két hét alatt kellemesen lebarnulni, sajnos ez nem mindenki számára adatik meg. Természetesen ha odafigyelünk, akkor idővel fehér bőrű személyként is láthatjuk majd az eredményeket. Lehet, hogy hosszú út vezet idáig, de megéri várni.  

A következő cikkben eláruljuk, milyen szabályokat kell betartania annak, akinek világos a bőre. Tarts velem, ha te sem tudod, hogyan lehetsz egyszerre óvatos és hatékony!

Miért divatos a barna bőr?

A barna bőr valahogy minden évszakban trendi. Nem csupán azért, mert elfedi a bőrhibákat, hanem azért is, mert magabiztosabb megjelenést kölcsönöz nekünk, ráadásul mindenféle ruhával csodálatosan mutat. A szoláriumstúdiók követik ezt a trendet, s igyekeznek mindent a vendégek rendelkezésre bocsátani, amivel támogatják ezt a folyamatot. Jó példa erre a Hollandimpex KFT szoláriumkozmetikum kínálata is, amelyben bárki megtalálhatja a bőréhez illő készítményeket. 

De mi a helyzet azokkal, akik lassabban barnulnak? Akik érzékeny, esetleg világos bőrrel vannak megáldva? Te is ezek közé tartozol? A jó hír az, hogy mindenki képes barnulni, a rossz az, hogy neked talán egy kicsit több erőfeszítésedbe kerül majd ez a dolog. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kellemetlen lenne a helyzet, csupán jobban oda kell figyelned! Most pedig lássuk, milyen szempontokat ajánlott betartanod!

Elő a krémekkel!

Azt valljuk, hogy mindenkinek kellene krémet használni, ám a világos bőrű emberekre ez kifejezetten érvényes. A szoláriumkozmetikum fokozhatja a hatékonyságot, növelheted a barnulási esélyeidet, ráadásul folyamatos hidratálást biztosít a bőrödnek, ami nagy előny. Használható a szoláriumozás előtt és után is, de érdemes ezeket is a bőrtípushoz igazítani. 

Barnulj fokozatosan!

A szoláriumozás alkalmait meg kell tervezni, fel kell építeni, nem szabad rögtön megterhelni a bőrödet! Eleinte lehet, hogy 4-5 perc is elég, s ahogy fokozatosan hozzászokik a bőröd az UV-sugarakhoz, úgy növelhető a dózis is. 

Ne egyedül hozz döntést! Te nem vagy tisztában a különböző gépek, csövek barnító hatásával, az ideális barnulási idővel, ezért mindig kérd ki a szolgáltató tanácsát, ő biztosan tud neked segíteni! Milyen csövet ajánlott kipróbálni, mivel kend be a bőrödet? Ezek mind fontos kérdések. 

A szoláriumozás tehát sokkal több tervezést igényel, mint azt gondolnánk, s a tervezés alapja mindig a bőrtípus legyen. Ne siettess semmit! Inkább barnulj türelmesen, és meglesz az eredménye!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5