Skip to main content
moebelix.hu étkészlet teríték

Az étkezés nem csupán az ételek élvezetéről szól. A hangulatos teríték és az elegáns étkészlet szintén hozzájárul a tökéletes élményhez. Az étkezőasztal megfelelő díszítése és az ízlésesen kiválasztott kiegészítők egyedi stílust és eleganciát kölcsönöznek az étkezésnek.  

Az étkészletek meghatározzák az asztal és az étkezés hangulatát

Az étkészletek alapvető elemei az étkezési terítéknek. A készletek tányérokból, poharakból és kiegészítő elemekből, mint például salátástálakból vagy levesestálakból állnak. A MÖBELIX terítékei között egyaránt megtalálható az egyszerűbb és a díszesebb mintázattal rendelkező készlet, valamint a különböző anyagokból, például porcelánból, üvegből vagy kerámiából készültek is. A stílusa meghatározza az étkezés hangulatát és eleganciáját, és lehetővé teszi a teríték személyre szabását a különleges alkalmakra.

Bögrékből és csészékből sosem elég

Ön is biztos elcsábul, ha lát egy-egy tetszetősebb darabot! Hiába sorakoznak a konyhaszekrényben a különböző méretű bögrék és csészék, nehéz ellenállni egy-egy újabb darabnak.

A csésze és a bögre az otthoni kávé- és teafogyasztás nélkülözhetetlen kísérője. A megfelelően választott csészék és bögrék nemcsak praktikusak, hanem stílusos kiegészítők is, amelyek fokozzák a kávézás vagy teázás élményét. Számos különböző forma, szín és minta közül választhatunk, hogy kifejezzük egyedi ízlésünket és hangulatunkat. Egy elegáns és díszes porcelán csésze vagy bögre időtlen eleganciát sugároz, míg egy modern és letisztult kerámia vagy üveg a minimalizmust képviseli. A választás lehetősége széles, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább illő darabot.

Az anyagválasztást meghatározza a hőtartó képesség. A porcelán, a kerámia és az üveg általában jól tartja a hőt, amely lehetővé teszi, hogy az ital tovább álljon melegen. A nemes acél bögrék hosszabb ideig tartják a meleget, míg az üvegpoharak, bögrék hűtött italokhoz, mint például jegeskávéhoz vagy jeges teához is alkalmasak.

Tálak minden méretben

A különböző formájú és méretű tálak és tálkák nem hiányozhatnak egyetlen egy jól felszerelt konyhából sem. Hiszen a müzlit, a különböző krémleveseket, desszerteket is kerámia vagy üveg tálkában szervírozzuk. Az étkezőasztalon vagy a tálalószekrényen is remekül mutat egy jól megválasztott gyümölcsöstál.

Ital szervírozása stílusosan

Nem mindegy, hogy miben és hogyan tálalja az italt. Kancsóban sokkal stílusosabban szolgálhat fel bármilyen italt a vendégei számára. A hideg italok számára az üvegkancsó a legideálisabb. A szűrővel ellátott üveg teáskannákban pedig igazán látványosan készítheti el a gyümölcsteákat.

Egyszer használatos terítékből is érdemes tartani otthon

Gyerekzsúr vagy kerti parti alkalmával sokkal praktikusabb egyszer használatos terítéket használni a kertben vagy a teraszon, mint a törékeny porcelán tányérokat. Ráadásul a környezetbarát papírtányérok használatával a mosogatás is megspórolható. A műanyagból készült piknik borospoharak sokkal biztonságosabbak a kerti asztalon.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5