Skip to main content
gyuruguru.hu eskövő

 Minden esküvőn a menyasszony központi szerepben van, ő a hab a tortán. Fehérbe öltözve és pompás ékszereket viselve mindenki őt fogja csodálni. Akárcsak a ruhát, az ékszereket is gondossággal válaszd ki, extra szépséget kölcsönözve megjelenésednek.  

Már kiválasztottad a ruhádat, a fátylat és a cipődet? Irány az ékszerbolt!

A lányoknak megvan az elképzelése a tökéletes menyasszonyról és arról, hogy hogyan szeretnének kinézni ők maguk a nagy napon. Mégis sokan amikor közel kerülnek a pillanathoz, az álom és a valóság teljesen más lesz. Nem könnyű ruhát választani, és nem könnyű ékszert vásárolni az esküvői ruhához, ha azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen. És mivel már annyi energiád és pénzed felemésztette az esküvőszervezés, fontos lehet, hogy az ékszer olcsó legyen, jó áron.

Szerencsére a mai menyasszonyoknak nem kell felfedezniük Amerikát. Nemcsak a ruha, hanem az ékszer kiválasztásánál is sok lehetőségük van, kiváló minőségben és elfogadható áron. Minek költenél százezreket egy olyan ékszerre, amelyet talán többet nem fogsz viselni, csupán elrakod emlékbe?

Harmónia és szín egyvelege!

Kicsit gyakorlatiasabb vizekre evezve az esküvői ékszerek kiválasztásánál az első komoly dilemma a kiegészítőknek a színe. Annak érdekében, hogy ne tévedj, és ne jelenj meg esztétikusan kirívó kombinációban, az ékszer színének eldöntésekor célszerű betartani néhány szabályt. Például a hideg tónusú ezüst esküvői ékszerek passzolnak a tiszta fehér ruhákhoz. Az arany kiegészítők passzolnak a pezsgő, elefántcsont vagy tört fehér ruhákhoz. A meleg tónusok kiemelik ezeket a színeket.

Az ékszereket is az esküvői ruhát jellemző részletek, modellek alapján válaszd ki. Ha az utóbbi egyszerű, akkor az ékszerek lehetnek masszívabbak. És fordítva, ha a ruha részletgazdag, nagyon egyszerű ékszereket kell választanod.

A több nem mindig jobb, ha ékszerről van szó!

Egy újabb etikai “szabály”, de egyben a legkönnyebben elfelejthető is a kiegészítők keresésekor. Nincs szükség fátyolra, tiarára, fülbevalóra, nyakláncra is, hogy reflektorfénybe kerülj. A kiegészítők egyedi megjelenést kölcsönöznek a kinézetnek, de a túl sok hátrány lehet. Vásárlás előtt vedd figyelembe a ruha különlegességeit. Ha például a ruhádon díszített nyakkivágás van, válassz egy pár fülbevalót a nyaklánc helyett. Az egyszerűbb fazonú ruhához egy merészebb nyakláncot vagy medált is felpróbálhatsz.

Mi a legfontosabb az ékszerek párosításánál?

Ne felejtsd el, hogy a legfontosabb a te elképzelésed és az, ahogyan érezni fogod magad a kiválasztott kiegészítőkkel. Ha az ékszer kiválasztása nehezebbnek bizonyul, mint a ruha, van egy ékszer páros, amely időtlen: ezüst fülbevaló a hozzá illő nyaklánccal. Fontos, hogy jól érezd magad, végül is ez az egyetlen nap, amikor igazi hercegnőnek érezheted magad.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5