Skip to main content

Egy egzotikus utazásra egész életünkben emlékezni fogunk. Már a készülődés is hatalmas izgalommal tölt el minket, kezdve a repülőjegy böngészésétől a reptéri parkoló lefoglalásáig. Legyen szó a Maldív-szigetekről vagy Dominikáról, esetleg Thaiföldről, a lényeg, hogy szeretteinkkel utazzunk, és biztosan egy életre szóló élményben lesz részünk. 

Készüljünk fel a hosszú útra

Amikor messzire utazunk, minimum másfél hetet kell távol töltenünk az otthonunktól ahhoz, hogy megérje elindulni. Könnyen megeshet, hogy az utazással töltött idő több, mint 24 óra, ezért érdemes alaposan átgondolni a szervezést. A Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatása kedvező feltételekkel könnyíti meg az utazásunkat. 

A reptérre többféleképpen is kimehetünk, azonban a legkényelmesebb és legolcsóbb mindig az, amikor a saját gépjárművünkkel utazunk. A taxi meglehetősen drága megoldás, valamelyik rokonunkat, ismerősünket megkérni pedig igencsak kellemetlen helyzeteket tud eredményezni. A tömegközlekedés jó választás lehet, ha csupán hátizsákkal utazunk, de egy egzotikus utazásra vélhetően több csomagot viszünk magunkkal, így a buszon való zötykölődés igencsak megterhelő lehet. 

Miért szeretjük a reptéri parkolást?

  1. Bármilyen járműről is legyen szó, egy reptéri parkolóban biztosan találunk helyet a számára. Nem jelent akadályt az sem, ha haszongépjárművel érkezünk, de akkor sincs különösebb probléma, ha csak egy kétkerekű motorkerékpárral gurulunk be a telepre. 
  2. Online foglalás. Nem is kell többet hozzáfűzni, a mai rohanó világban elengedhetetlen az online ügyintézés jelenléte. Egy online foglalható parkoló mindig nagy előnnyel bír a versenytársaival szemben.
  3. Van transzferjárat. A parkoló és a repülőtér között általában transzferjárat üzemel, így nem kell külön megszerveznünk ezt az utat és a lehető legkényelmesebben érkezünk a felszállópályára. 
  4. Bármikor is érkezzünk, a parkoló tárt kapukkal vár minket. Nem kell görcsölnünk, ha hajnali kettőkor indul a gépünk, a kocsit ekkor is le tudjuk adni. 
  5. Biztonságos. A portaszolgálat és a kamerarendszer 24 órában gondoskodik az értékeink védelméről, így teljes nyugalomban hagyhatjuk hátra azokat.

Amikor letettük a kocsit

Miután a reptéri parkolóban hagytuk a kocsinkat, egy transzferbusz visz minket az indulási szintre, ahol nincs is más hátra, minthogy becsekkoljunk és érvényesítsük a beszállókártyákat. Némi várakozás után máris azon kaphatjuk magunkat, hogy a repülőgépen ülünk és készülődhetünk a felszállásra. Az egzotikus úti célok megközelítéséhez általában több átszállásra van szükség, szerencsésebb esetben egy átszállással is megoldható az út. Noha a nyomáskülönbség okoz némi kellemetlenséget, a szemünk elé táruló látvány mindent megér. Érdemes minél előbb elkezdeni a szervezést, hogy még a lehető legjobb árakon csapjunk le az ajánlatokra.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5