Skip to main content

Mindannyiunkban megvan a törekvés, hogy otthonunkat hangulatossá, vonzóvá varázsoljuk a magunk és a hozzánk látogatók szemében, hogy ez legyen az a hely, ahová szívesen térünk haza egy hosszú, nehéz nap végén, és ahol vendégeket fogadhatunk. 

De vajon miért érezzük egyes lakásokban otthonosan magunkat, melyek azok az elemek, amelyek megteremthetik a sajátos atmoszférát? Nem egyetlen, hanem sok dolog kombinációja felelős érte, ehhez adunk most ötleteket, tarts velünk, ha szívesen alakítanád vonzóvá az otthonodat!

Milyen stílust válasszunk?

Igényeink szerint válogathatunk a különböző stílusok közül, ha otthonunk berendezésére kerül sor, gondoljuk át, mi a legfontosabb a számunkra vele kapcsolatban, milyen életmódot élünk, mit szeretnénk kifejezni vele. Igyekezzünk harmonikusan kialakítani, ehhez kínálja a Dublino Home a nappali berendezések és kiegészítők széles választékát.

A személyes lakóterünk árulkodik az életmódunkról és az ízlésünkről, a stílusa tükrözi azt, kik is vagyunk. Számos lehetőség közül választhatunk, érdemes nem a trendeket, hanem a személyiségünket követni, hogy olyan lehessen a minket körülvevő környezet, ahol a napjaink, az életünk nagy részét töltjük, ami igazán illik hozzánk, ahová jó hazatérni.

Mind a bútorok, mind a kiegészítők és dekorációk nagyszerű lehetőséget nyújtanak az ízlésünk kifejezésére. Érdemes tanulmányozni a különböző stílusokat, azok jellemzőit, hogy a leginkább hozzánk illőt választhassuk. 

Ha az egyszerűség hívei vagyunk

Napjainkban sokan választják otthonuk berendezésére a skandináv stílust, amely a minimalizmust és a funkcionalitást ötvözi. Jellemzői a letisztult design, a világos színek és a természetes anyagok használata mind a bútorok, mind a burkolatok, a textilek és az egyéb berendezések tekintetében, amelyek meghitté és barátságossá, tágassá varázsolják az élettereket.

A manapság szintén divatos minimalista design “a kevesebb több” elvet követi, és jellemzői az egyszerű vonalvezetés, a naturális színek, a minimális dekoráció. A minimalista enteriőr nyugalma és harmóniája sokak számára sterilnek hat, viszont kétségtelenül kiküszöböl valamennyi zavaró és felesleges elemet, így kedvez a rendet szeretők számára.

Luxus és elegancia

A luxusotthonokban nincs helye a visszafogottságnak, drámai színek és díszítések, maximális kényelem és különlegesség jellemzi.

A fényűző enteriőrök kedvelői körében újra hódít az 1920-30-as éveket idéző modern art deco stílus, amelyre az elegáns, geometrikus formák, valamint a fényes felületek és a drága, luxusanyagok használata jellemző. 

Az időtlen stílus kedvelőinek ajánljuk a klasszikus stílust, amely bár díszes, mégis visszafogott, természetes mintákat és árnyalatokat használ, méltóságot sugároz, és amelyben nagy jelentőség jut a geometriának és a szerkezeti harmóniának, a szimmetriának.

Ha álmaid otthonának kialakítására kerül a sor, találd meg az ideális stílust, amely az otthonosságot és a kényelmet helyezi előtérbe, ugyanakkor tükrözi az ízlésedet.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5