Skip to main content

Retesz. Első hangzásra egy egyszerű, de szükséges eszköz benyomását kelti. Nincs is olyan messze mindez az igazságtól. De a mezőgazdaság területén megkerülhetetlen kiegészítőt jelent, és a biztonságos, hatékony rögzítés, zárolás alapvető elemei közé tartozik. 

A Bihar-Express Kft. széles kínálatában reteszek, és a legfontosabb mezőgazdasági eszközök, gépek és alkatrészek egyaránt beszerezhetőek. A gépek, kiegészítők és adapterek terén pedig teljes körű ügyintézést és szervizelést is kaphatunk. Az országos lefedettség is garantált, így a rendelés akár házhoz szállítással is kérhető.

Mik azok a reteszek?

A reteszek azok a szinte nélkülözhetetlen eszközök a mezőgazdaságban, amelyekkel a különféle gépeket, szerkezeteket biztonságosan és hatékonyan rögzíthetjük vagy zárhatjuk. Legyen szó például zárak, kapuk vagy egyéb nagyobb berendezésekről. Kiemelt jelentőségük van például az állattenyésztésben, akárcsak egy villanypásztornak. Az állatok behajtásához, elzárásához egyaránt jó célt szolgálnak, de akár a növénytermesztésben is remekül alkalmazhatók.

Szerepük a mezőgazdaságban

Kritikus szerepük tehát elvitathatatlan. Gépek és eszközök rögzítése, állatok behajtása, területek elhatárolása, takarmányozás és vízellátás, terménykezelés- és őrzés, munkavédelem - hosszan lehetne még sorolni, hol van rájuk szükség. De még időt és pénzt is lehet spórolni a használatukkal, valamint a pontos és hatékony víz-, illetve tápanyagkezelés a környezeti terhelést is minimalizálja - ezáltal csökkentve a környezeti terhelést, javítva a természetes erőforrások felhasználását és a fenntarthatóságot.

A 21. századi modern technológiák megjelenésével egyre újabb és innovatívabb típusok is piacra kerülnek. Ezek már akár automatizált funkciókkal is el vannak látva, és távirányítással, érzékelőkkel is irányíthatóak. Ezek az ún. “okos” darabok, amelyek jelentősen segítik a gazdák munkáját - és akár távolról is ellenőrizhetővé teszik az adott területet. Vagy épp az állatmozgást, és a kapuk állapotát illetően nyújtanak hasznos információt.

Reteszek és egyéb mezőgazdasági szerszámok, szereléstechnikai termékek

A megfelelő reteszek kiválasztása és alkalmazása fontosabb feladat, mint sokan gondolnák. A gazdák számára a termelékenység növelésében is kulcsfontosságú kérdés. De persze egyedül mit sem érnek. Érdemes akár mindent egy helyről beszerezni, például egy mezőgazdasági webáruházból gyorsan és egyszerűen.

A Bihar-Express Kft. webáruházának széles kínálatából szinte minden szükséges mezőgazdasági eszközt és felszerelést beszerezhetünk. De az állattartás és takarmányozás, az erdészeti termékek és a hidraulikatömlő-gyártás területén is jelen vannak, így e téren is találhatunk számunkra optimális megoldást.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5