Skip to main content
robogó tükör

Szabadság, gyorsaság, alacsony fenntartási költségek - többek között ezért esik gyakran a választás a robogóra. Például városi dugóban sokkal könnyebben lehet vele közlekedni, külön parkolóhelyet sem igazán igényel. 

Érv még mellette, hogy a biztosítási költsége is alacsonyabb, mint egy személygépkocsié. De persze egy robogót sem tudunk örökké hibamentesen üzemeltetni, a használattal eljöhetnek olyan problémák, amelyek alkatrészcserét igényelnek.

Nézzünk a hátunk mögé!

Ha Ön is épp robogójához keres alkatrészt, akkor érdemes körülnézni minél több online felületen és összevetni a találatokat. Így könnyebben rábukkanhat azokra a termékekre, amelyek ár-érték arányban megfelelőek.

Tegyük fel, hogy letört a robogója tükre. Mivel vezetés során mindig kell a hátunk mögé is nézni, elengedhetetlen a pótlás. Ha keresés során eljut az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházhoz, érdemes megállni itt is, mert csak tükrökből 100 feletti típust kínál. Robogó tükör, univerzális, 8 vagy 10 mm-es - számtalan verzió létezik, többféle dizájn, átmérő közül választhat.

Dizájn, típus, méret - minden, ami tükör

A webshop bal sávjában lehet kategóriákra szűrni, így a “Tükrök”-re is tud kattintani. Ezt követően alkategóriákba sorolva jelennek meg az egyes típusok. A hagyományos, leginkább keresett 8 és 10 mm-es méret átmérőjű tükrök éppúgy helyet kapnak, mint az idomra rögzíhető, indexes, kormányba vagy kormányra szerelhető verziók. Még tükör felfogató bilincsekből és tükörmenet átalakítókból sincs hiány a webáruházban. 

Amikor egy-egy alkategóriát választ, például az indexes tükröket, akkor a képekre kattintva előjön a kínálat. Itt például még szín szerint is dönthet: piros, fekete, szürke - ami épp tetszik vagy passzol a robogóhoz. A termékfotó alatt fontos paraméterek vannak még feltüntetve, ezeket se hagyja figyelmen kívül! Teljes hossz, méret, átmérő, tükörlap legszélesebb mérete, univerzális-e vagy sem, az ár párban értendő-e- ezek mind lényegesek a vásárlás szempontjából. Ha megtalálta a megfelelő tükröt, tegye be a kosárba, írja be a darabszámot, és már le is adhatja a rendelést!

Fontos a megbízható forrás

Nemcsak tükröket, hanem mindenféle alkatrészt kínál robogókhoz az említett webshop. Hengerűrtartalom szerint főként 49 ccm-től 250 ccm-ig sorakoztat fel tartozékokat. Emellett Dirt bike, Pit bike 4 ütemű cross motor, gyerekmotor - pocket bike, pocket cross vagy pocket atv - alkatrész-kínálata is megjelenik a webáruházban. Sőt quad/ATV-k, benzines kerékpárok, elektromos kerékpárok, robogók és elektromos rollerek tartozékai is színesítik a termékpalettát. 

Ha szeretne egy megbízható weboldalról vásárolni tükröt vagy bármi mást a robogójához, itt érdemes kicsit elidőzni. Regisztráció nélkül is megveheti a termékeket, de ha visszatérő felhasználó, akkor már praktikus egy saját fiókot létrehozni. Hírlevélre is fel tud itt iratkozni, hogy elsőként értesüljön az akciókról, újdonságokról.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5