Skip to main content
ezüst ékszer Thomas Sabo

Néhány évtizeddel ezelőtt, az emberek rajongtak az ezüst ékszerekért, ám napjainkban sincs ez másképpen. Az ezüst újjáéledése jelenleg a legnagyobb trend az ékszerek piacán. Az ilyen kiegészítők ugyanis stílusosak, elegánsak, izgalmas a választékuk, és bármilyen alkalomhoz passzolnak.  

A következő cikkben szeretnénk az ezüst ékszereket, a modern trendeket górcső alá venni, ki tudja, talán te is ihletet meríthetsz belőle így az ünnepek előtt. 

Hogyan válasszunk alkalomhoz illő ékszert?

Az alkalomhoz illő ékszer kiválasztása nem mindig egyszerű. A Schneider Óra-Ékszer Thomas Sabo ezüst ékszer kínálata is bizonyítja, hogy nagyon sokféle termék áll a rendelkezésünkre. Vannak kisebb és nagyobb méretű, egyszerűbb és bonyolultabb alkotások, illetve áttört mintázatú, esetleg kövekkel vagy gyöngyökkel ékesített darabok is.

Általában a filigrán ezüst különlegességekkel, mint amilyenek a medálok, a fülbevalók vagy a nyakláncok, nem lehet melléfogni. A legtöbb darab ugyanis a hétköznapok és az alkalmak, események alatt egyaránt megállja a helyét. 

Állítsunk össze különleges szetteket a Thomas Sabo ékszereivel!

Bárkinek személyes kedvence lehet az összezárt angyalszárnyakat formázó, Thomas Sabo által készített, sterling ezüst gyűrű. A szárnyak minden apró részlete jól kivehető, a kék kövek pedig csak még inkább hangsúlyozzák a gyűrű eleganciáját. 

Ehhez tökéletesen passzol a nyitott angyalszárnyakat ábrázoló, medállal ellátott nyaklánc párja is. Végezetül ne hagyjuk ki a szettből a csinos fülbevalót sem!

Azonban nem ez az egyetlen, szemet gyönyörködtető ékszerszett, amelyet ajándékdobozba csomagolhatunk. A kék, négyzet alakú köves medállal ellátott nyaklánc szintén szépen mutathat egy, a hozzá illő gyűrűvel és karkötővel.

Milyen dizájn hódít a Thomas Sabo világában?

A Thomas Sabo márkát azért kedvelik oly sokan, mert mindenféle tematikát feldolgoznak az ékszerei, és a stílust tekintve is igencsak színes a felhozatal. 

Találkozhatunk a klasszikus, egy apró medállal ellátott láncokkal, amelyek letisztult hatást keltenek. Ezekhez választhatunk egyszerűbb karkötőket és fülbevalókat is.

A különleges eleganciáról sem kell lemondanunk. Ezen kategóriából az örökzöld igazgyöngy nyakláncok és karkötők emelhetők ki.

A spiritualitás világát kedvelők számára a színesebb és érdekesebb termékek szintén elérhetők. Gondolunk itt a keresztet, a harmadik szemet, a holdat, az életfát mintázó produktumokra vagy a kristályokkal rendelkező darabokra. 

Az egyedi medálok csoportjába tartoznak még a kagyló, a tengeri csillag formájú változatok, ráadásul nem szabad megfeledkeznünk a színes kulcstartókról sem. 

A Thomas Sabo tehát lehetővé teszi számunkra, hogy a személyes preferenciák, az egyéniség alapján válasszuk ki a tökéletes ajándékot, és ennél nem is kell több.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5