Skip to main content
bien.hu horoszkóp

Vannak szerencsés párok, akik közt mindig tökéletes az összhang, szinte kitalálják egymás gondolatát, és békében, egyetértésben élnek egymással. És vannak a kevésbé szerencsések, ahol napi szintűek a kisebb-nagyobb súrlódások, melyek időnként akár “tányércsapkodós” veszekedéssé fajulnak.  

Azt hiszed, hogy mindez a véletlen műve? Tévedsz, ugyanis a felek csillagjegyeinek nagyon is sok köze van hozzá! Akadnak olyan zodiákusok, melyek sajnos egyáltalán nem jönnek ki egymással, így sosem fognak tökéletes párt alkotni. Érdekel, hogy melyek ezek? Akkor olvasd el cikkünket, további hasonló tartalmakért pedig keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Ikrek és Rák

Az Ikrekre jellemző a szókimondóság, a Rák viszont nagyon érzékeny és sértődékeny, így párja őszinte szavai akaratlanul is megbántják őt. Ám hiába adja ezt partnere tudtára, mert az Ikrek egyszerűen nem érti, miért kell minden apróságon megsértődni, és miért nem lehet őszintén kommunikálni.

Ez eleve nem egy szerencsés felállás, ám tovább bonyolítja a dolgot, hogy amíg az Ikrek folyton a változatosságot, függetlenséget, szabad és kalandos életet hajszolja, addig a Rák stabilitásra, biztonságra és nyugalomra vágyik. Mindebből nem nehéz rájönni, hogy az ő kapcsolatuk sajnos nem sok jóval kecsegtet.

Bika és Oroszlán

Mindkét jegy szülötte erős és ambiciózus tulajdonságokkal rendelkezik, amihez makacsság is társul. Ez tipikusan a “két dudás egy csárdában” esete, ugyanis mindketten ragaszkodnak a saját álláspontjukhoz, ez pedig gyakori nézeteltéréseket okoz. 

Ráadásul az Oroszlán imád a középpontban lenni, viszont a Bika nem érti, mire fel ez a nagy szereplési vágy és kérkedés. Mindketten kitartóan küzdenek az álmaikért, de ha ezek nem közösek, vagy legalább nem tudnak valamiféle kompromisszumot kötni, akkor sajnos nem vár rájuk hosszú közös jövő.

Vízöntő és Rák

A probléma eleve ott kezdődik, hogy teljesen más beállítottsággal és értékrenddel bírnak. A Rák kissé konzervatív és családcentrikus, ellenben a Vízöntő imádja az újdonságokat, az innovációkat, a változatosságot, emellett az érzelmek fölé helyezi az intellektualitást. 

Míg a Rák tökéletesen jól érzi magát a komfortzónájában, addig a Vízöntő folyton azt lesi, hogyan tudna kitörni belőle. Mivel mindketten mást várnak el egy kapcsolattól és az élettől általában, ezért aligha maradnak egymás mellett.

Kos és Skorpió

Szenvedélyes és intenzív kapcsolatukat a külvilág még akár irigyelheti is, hiszen mások nem tudják, mi rejlik a felszín alatt. A vonzalom bár vitathatatlanul megvan, ugyanakkor mindketten dominánsak akarnak lenni a kapcsolatban, ami egyenes út a folyamatos hatalmi harcokhoz. 

A problémákat tovább tetézi, hogy a Skorpió mély érzelmekre, a Kos viszont függetlenségre és szabadságra vágyik. Ez az eltérő értékrend a szenvedélyes személyiségükkel párosulva féltékenységet és heves vitákat okozhat, így ha nem tesznek pontot a viszony végére, akkor idővel mérgező kapcsolattá fajulhat. 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5