Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Hagyd az unalmas, olcsó kacatokat és a haszontalan díszeket! Válassz olyan tárgyakat, melyekkel, amikor körülveszed magad, elkap a sütőtök finom illata és simogat az ősz kuckós érzése. 

Nem kedveled ezt az évszakot? Akkor azért ajánljuk az egyedi kiegészítőket, hiszen általuk valószínű meg fogod szeretni ezt a hulló falevelek évszakát  is. A Meskán rengeteg egyedi design őszi kiegészítőt találsz ajándékba vagy akár saját magadnak is. Krémes, melegséget árasztó színkombinációk és TÖKéletes őszi díszek otthonodban. 

  1. Tökjó tökök minden mennyiségben! A formája, a színe egyértelműen előhozza benned az ősz érzését. Választhatod a hagyományosabb megoldásokat, mint a kerámia tököt, és a mécsestartó változatot is. Ha pedig szeretnél feltűnőbb, mókás cuki tököt, akkor megtalálod a Meskán a horgolt, ölelnivaló dísztárgyakat is.

aszept 1 3 

  1. Egy nehéz nap után hazatérve, vagy a hétvégén a pihenésre fókuszálva kihagyhatatlan egy pihe-puha őszi párnahuzat vagy díszpárna. Választhatod a klasszikus párna formát, de ezúttal mi ajánljuk a kávés bögre és sütőtök formát. Játékos hangulatot varázsolhatsz velük az otthonodban. Egy puha takaró minden lakásban alap felszerelés kell legyen a sárguló falevelek évszakában.

aszept 2 3 

  1. A Meska kézműves alkotói tök jó ötletekkel rukkoltak elő idén is ami az őszi dekorációkat illeti. Nemezelt mesebeli dísztök és a kellemes őszi hangulatot idéző kopogtatók mindenképpen trendi kiegészítői lesznek a lakásodnak. Kézzel készültek, gondos odafigyelés útján jöttek létre az őszi kopogtató és ajtódíszek. Olyan minőségben, ami garantálja, hogy nem győzöd majd kivárni, hogy jövőre is elővehesd őket.

aszept 3 3 

  1. Ősszel ünnepli a születésnapját egy hozzád közel álló személy? A sárga és barna színek kellemes melegséget sugároznak viselőjének. Őszi virágokkal díszített fülbevalók, gyűrűk teszik a napod színessé. Ezek a kézzel készült, egyedi ékszerek csodás ajándékok lesznek minden alkalomra. Rengeteg további ajándékötletet találsz a Meskán.

aszept 4 3 

  1. Jaj! Majdnem kihagytuk az őszi hangulathoz illő legfontosabb kiegészítőket. Ezek a csodás design ajándékok elengedhetetlenek a hulló falevelek évszakában, amikor kávézol, teázol, esetleg forró csokizol. A forró finom italokhoz találsz a Meska online design piacterén pohár alátétet, termoszt és megannyi egyed bögrét is

aszept 5 2 

Reméljük sikerül az ötleteink között megtalálnod a legjobbat magad és szeretteid számára is a Meskán.

A kép csak illusztráció, forrás: Aberrant Realities képe a Pixabay -en.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5