Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Freepik)

Megkérdeztünk tanárnőket és óvónőket, hogy miket szoktak kapni tanév végén és mik voltak a kedvenceik. Rita és Andrea szívesen válaszoltak nekünk. Mutatjuk a legnépszerűbb termékeket! 

Vicces ajándékok - Rita, aki középiskolai tanárnő, ezen mosolygott legtöbbet, amikor mesélte, milyen ajándékokat kapott eddig a diákjaitól. Szuper ötlet év végén a búcsúzós könnyek mellett mosolyt is csalni a kedvenc pedagógusod arcára. Ezen ajándékok kapcsán kiemelhető az óvónéni, vagy tanító 1-1 számodra kedves tulajdonsága is, amitől igazán személyes és vicces a pedagógusnapi ajándék.

ajun 1 1 

A gyerekek ügyes kezei közül - Andrea óvónőként dolgozik már hosszú évek óta. Számára a legkedvesebb óvónői köszönőajándékot mindig az jelenti, ami kötődik az adott ovis csoporthoz, így mindig vissza tud emlékezni rájuk. Ám az ovisok alkotásai sokszor nem időtállóak, ezért megörült, amikor a szülők leleményesen találtak a Meskán olyan alkotókat, akik az ovisok alkotásait maradandó emlékörzőkbe foglalták, vagy abból inspirálódva hoztak létre egy kedves ballagási, vagy évzáró ajándékot.

ajun 2 1 

A közös, együtt töltött idő emléke - Mindketten kiemelték azokat a kézműves év végi ajándékokat, melyek az együtt töltött időre emlékeztetik őket a további években is. Rita, osztályfőnökként év végén nagyon ötletes ajándékot szokott kapni. Ezekre rápillantva sosem felejti el az osztály vagy csoport minden egyes növendékét és büszkeség tölti el. Bár ránézve szép kézműves tárgynak tűnhetnek csupán, akinek szánjuk, számára pedig felelevenedik a gyerekek hangja, jelleme és 1-1 maradandó pillanat is.

ajun 3 1 

Ők is választhatnak - 1-1 virágcsokor mellé sokszor a Meska ajándékutalványt is örömmel fogadták a megkérdezett pedagógusaink. Ezzel szuper lehetőséget kapnak arra, hogy ők maguk rendeljék meg azt a kézműves ajándékot, amely a legjobban tetszik nekik a Meska piacteréről. Választhatnak maguknak bármit, amire szükségük van, vagy amivel szívesen meglepnék magukat. Ezzel megadjuk számukra a döntés szabadságát, de mégis egy kézműves, minőségi termékeket áruló online piactéren tudnak válogatni. Ennek az ötletnek biztosan minden pedagógus nagyon örülne.

ajun 4 1 

Elő a papírzsepivel - Andrea mindenképpen szerette volna, hogy felhívjuk a figyelmet a dadusokra is. Hiszen sokszor az ő fáradozásuk, szinte láthatatlan, mégis elengedhetetlen. A gyerekek gyakran a dadushoz nagyon kötődnek és otthon boldogan mesélnek róla. Amikor az évzárón előkerülnek a dadusoknak szánt ajándékok is, ott már szem nem marad szárazon. Ezúttal a szülők is megölelik a kedves Ica nénit, Juci nénit, Marcsi nénit stb. és érezhetik, hogy amikor gyermekük egy kis biztatásra vágyott, milyen kedves ölelést kaptak a dadustól. 

ajun 5 

Hálásak vagyunk minden lelkes és szívvel dolgozó pedagógusért, hogy gyerekeinket terelik a növekedés és tanulás útján. Szerepük fontosságát nem lehet egyetlen ajándékkal sem viszonozni igazán, de a meglepetés átadásán elhangzott mondatok, a gyerekek búcsúja egy kis szeletet képes viszonozni.

A nyitokép csak illusztráció, forrás: Image by freepik

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5