Skip to main content
Fiat 500 vétel Bella Ramsey

A kép csak illusztráció (Forrás: Wikimedia)

Bella Ramsey bizonyára jóval drágább kocsit is vehetett volna magának, de a választása mégis egy többéves, használt Fiat 500-asra esett, írt erről a 24.hu.

Az illusztris vevőről, illetve a vételről az autókereskedés adott hírt az Instagram oldalán.

hirdetés

Bár az eladó több autót is megmutatott Ramsey-nek, kitartott eredeti elképzelése mellett, így végül mégiscsak az olasz kocsit vette meg.

Bella Ramsey ugyan még csak 20 éves, de már évek óta szerepel filmekben, jelenleg az HBO The Last of Us nagysikerű sorozatában.

Köztudott, hogy az ilyen sorozatokban szereplő sztárok jól keresnek, így a fiatal nő akár egy jóval drágább, vadiúj autót is megvehetett volna magának, ő mégsem ezt tette.

Egyszerűen elment a Leicestershire-ben működő autókereskedésbe, ahol egyébként is él, és vett magának egy páréves Fiat 500-est.

A használt is jó és értékes

Ramsey bizonyára tudatos vásárló, döntését azonban az is befolyásolhatta, hogy az elmúlt években a britek egyre inkább vásárolnak (és így eladnak) használt tárgyakat, eszközöket és holmikat.

Nemrég a lapok arról írtak, hogy ez a fajta kereskedelem pár év alatt milliárdos üzletággá vált a szigetországban.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Nagy-Britanniában egyre nagyobb a kereslet a használt tárgyak iránt

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Készítette: Rudolf Stricker - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, wikimedia

TOP 5