Skip to main content
Kayleen Kelly profi rendrakó

Kép forrása: Facebook

Kayleen Kelly ügyintézőként dolgozott és nem keresett valami túl jól, ezért váltott, írt erről nemrég a The Star.

Az ötlet

A történet még 2014-ben kezdődött, amikor a Floridából származó fiatal nő arra gondolt, egy vállalkozást hív életre, és profi rendrakóvá válik.

hirdetés

Krónikus rendetlenség

Sokan nem is gondolnák, de a jóléti társadalmakban sok otthon krónikus rendetlenségben szenved, így Kellynek akadt bőven munkája.

Vállalkozása pedig virágzásnak indult, az elmúlt majd 10 évben valamivel kevesebb mint 1000 ügyfelének segített, akiknek erre irányuló kérés esetén online tanácsadással is szolgál.

Azzal, hogy az ötlet bevált, a fiatal nő sokkal jobban kezdett el keresni, mint amikor még ügyintézőként dolgozott, hisz akkor éves szinten 28.000 dollár érkezett a számlájára, így viszont manapság már 100.000.

Közösségi Marketing

A siker azonban nem csak az egyedi ötleten alapult, hanem a közösségi marketing megfelelő használatán is.

Kelly TikTok csatornáján rengetegen követik a videóit, amiken rendre bemutatja, hogy rakott rendet az adott háztartásban, majd rendszerezte a ruhákat, mindennapi használati tárgyakat és kacatokat úgy, hogy a megfelelő használat mellett ne alakuljon ki újra rendetlenség.

A követők nagy számára tekintettel a sajtó is felkapta a fiatal nő történetét ezév februárjában, így Kelly, nincs jobb szó rá, még híresebbé vált.

Nem kétséges, hogy a profi rendrakónak még lesz munkája bőven a jövőben, hisz a jóléti társadalomban mindig lesznek „rendetlen“ ügyfelek, akik majd igénylik a szolgáltatást. És most már a médiának köszönhetően azt is tudják, kihez kell fordulniuk, hogy „kigyógyuljanak a rendetlenkedésből“.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Kidobott bútorok újrahasznosításával havi kétmilliót keres egy fiatal nő

Forrás - Nyitókép forrása: Facebook

TOP 5