Skip to main content
Musa Hasahya Uganda farmer

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Musa Hasahya, egy Ugandában élő farmer döntő elhatározásra jutott, nem szeretne több gyermeket, írt erről nemrég a The Sun.

Nem bővül tovább a család

A 67 éves farmernek eddig 12 feleségétől 102 gyemeke és 568 unokája született, most azonban arra kérte az asszonyokat, hogy szedjenek antibébi tablettát, elkerülendő az újabb terhességeket.

hirdetés

Musa Hasahya nem véletlenül állt elő a furcsa kéréssel, melynek hátterében anyagi problémák állnak.

Szemben a családtagok számával, a farmer bevételei az évek során nem növekedtek, így arra már nincs anyagi keret, hogy a férfi eltarthassa újabb, még meg nem született gyermekeit is. Ráadásul az egészségével is gondok akadtak, nem képes már munkavégzésre, így ez is hozzájárult a végső döntéséhez.

A férfi elmondása szerint ezek az okok vezettek oda, hogy két felesége is elszökött tőle, így a maradék, egy háztartásban vele együttélő tizenkettőt is szemmel kell tartania, nehogy kövessék a két hűtlen asszony példáját.

Az ugandai farmer legfialatalabb gyermeke még csak 6 éves, míg legidősebb gyermeke 51. Utóbbihoz képest Musa Hasahya legfiatalabb felesége, Zulaika 31 éves, és eddig 11 gyermekkel ajándékozta meg a boldog családapát.

A többnejűség legálisan elismert az országban.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

1894-ben született a dél-afrikai hölgy, most ünnepelte a szülinapját

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Annie Spratt on Unsplash 

TOP 5