Skip to main content
bérleti szerződés szoba lány anya Amerika

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Komoly nézettséget ért el, egyben nagy felháborodást keltett a TikTokon egy videó, melyben egy anya bérba adta lányának a saját szobáját, adott hírt erről a Daily Mail. 

Felkészülés a nagybetűs életre

Az inkognitóját megőrizni kívánó anyuka elmondása szerint e furcsa nevelési módszerrel csupán felkészíteni kívánta a lányát, Jada-t a nagybetűs életre.

hirdetés

Ahogy indokolta, ez látszik a bérleti díj jelképes összegén is, mely nem több, mint havi 100 dollár.

"Ha a 18. életévét épp betöltött lányod úgy dönt, hogy továbbra is otthon szeretne élni, bérleti szerződést kell vele kötni arra a szobára, ahol eddig is lakott." - fejtette ki véleményét a felvételen.

A lánya aláírta a kontraktust. 

A videó alatt kommentelők ezrei fűztek véleményt a látottakhoz, többségük felháborodását fejezte ki.

Az anya reagálva a hozzászólásokra, újabb videót tett közzé, melyben magyarázatot adott arra, miért cselekedett így.

Amint kifejtette, őt anno nem készítették fel szülei a való világra, így mindenért meg kellett küzdenie, azt pedig nem szeretné, ha ez a lányával is így történne.

A hatgyermekes anyuka még hozzátette azt is: korábban idősebb gyermekei esetében is így járt el, illetve a bérleti szerződést később a lánya is felhasználhatja, ha a „gyermek“ saját lakást szeretne bérelni, és e célból igazolni szeretné a bérbeadó felé, hogy megbízható, a bérleti díj teljesítésére képes fél.

Az eset nem egyedi. Pár éve a szülők jogi úton kényszerítették ki, hogy munkahellyel már 8 éve nem bíró, 30 éves fiukat lakoltassák ki a családi házból. Sehogy sem tudtak ugyanis megegyezni, hogy a gyermek munkát vállalva költözzön saját lakásba.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

A szülők jogi úton rakatták ki otthonról 30 éves gyereküket

Forrás- A nyitókép csak illuszráció, forrás: Photo by Kajetan Sumila on Unsplash 

TOP 5