Nelson Nedy túlélés Brazília lakatlan sziget

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

The Sun számolt be róla, hogy egy 51 éves brazil férfi öt napot élt túl egy lakatlan szigeten, miután az erős hullámzás elragadta őt Rio de Janeiro egyik strandjáról

Túlélés

Csodával határos módon élt túl a férfi egy elhagyatott szigeten, ugyanis egész ottléte alatt mindössze két citromot és némi szenet evett.

hirdetés

Az 51 éves Nelson Nedy kertészt a Grumari strand egy sziklájáról sodorta vízbe egy hatalmas hullám, az erős áramlatok pedig hosszú kilométerekre vitték el a várostól, és csak órákkal később egy lakatlan szigeten mosták partra.

A tenger Rio de Janeiro tengerpartjáról két mérföldre sodorta, egészen a Palmas-szigetig.

A férfinek sikerült találnia egy barlangot, ahol az éjszakát töltötte, mielőtt másnap felfedezte volna a szigetet. A kicsiny földnyelven azonban sem embert, sem vizet nem talált. Mindössze csak egy szakadt sátrat és két darab citromot.

A férfi többször is megpróbált visszaúszni a városig, az erős áramlatok miatt azonban nem sikerült elhagynia a szigetet.

VÉGSŐ ELKESEREDÉSÉBEN MÁR A TENGERVÍZBŐL IS INNI PRÓBÁLT, ÉS FASZENET RÁGCSÁLT, MIUTÁN LÁTTA, HOGY A MAJMOK IS FALATOZNAK BELŐLE.

Az ötödik napon végül egy csoport jet-skis robogott el a sziget mellett, akik észrevették a férfit. Nelsont ezután helikopterrel szállították kórházba, ahonnan aztán még aznap kiengedték.

Fotók a szerencsétlenül járt férfiról ide kattintva láthatók.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

30 évig élt egy lakatlan szigeten az olasz férfi, most el kell hagynia

Forrás- A nyitókép csak illuszráció, forrás: Kev képe a Pixabay -en.

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu