Skip to main content

Subway ingyen szendvics 

A Subway 1 millió szendvicset oszt szét július 13-án ingyen az Egyesült Államokban. A vállalat ételeit kedvelőknek helyi idő szerint reggel 10 és dél között kell jelentkezniük az ételért.

A Subway egyike volt azoknak az étterem-hálózatoknak, amelyekre a koronavírus terjedése ellen elrendelt korlátozások jelentősen kihatottak.

hirdetés

2020-ban a vállalatnak számos üzletét kellett bezárnia, így az évet 6,6 százalékos vesztességgel és 1557-tel kevesebb gyorsétteremmel zárta.

MINDEZEK UTÁN A SZENDVICSEKET FORGALMAZÓ CÉG ÚGY DÖNTÖTT, 1 MILLIÓ PULYKÁS TERMÉKÉT OSZTJA SZÉT INGYEN AZ EMBEREK KÖZÖTT, HOGY MEGÜNNEPELJE HATALMAS BEJELENTÉSÉT.

A vállalat ugyanis közzétette, hogy az Eat Fresh Refresh program részeként, a cég 56 éves történelmének legnagyobb menüfrissítése mellett további digitális fejlesztéseket fog végrehajtani, hogy az ügyfelek számára egyedi élményt tudjon biztosítani a jövőben. 

A Subway az átalakítások miatt július 12-én, hétfőn több mint 10 ezer gyorséttermet fog bezárni este 6 órakor, hogy megkezdje az újítások bevezetését. Az ezt követő napon az emberek pedig jelentkezhetnek az ingyen szendvicsükért helyi idő szerint reggel 10 órától délig.

A PROGRAM KERETEIN BELÜL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN MEGTALÁLHATÓ GYORSÉTTERMEK KÍNÁLATÁBAN ÖSSZESEN 11 ÚJ ÖSSZETEVŐ, HAT ÚJ ÉS NÉGY MÓDOSÍTOTT SZENDVICS LESZ ELÉRHETŐ.

Mindemellett a vállalat szeretné a digitális rendelést egyszerűbbé tenni az ügyfelek számára, ami elsősorban a telefonra letölthető alkalmazás frissítését jelenti, ahol az ügyfelek teljesen új szolgáltatásokat vehetnek igénybe és betekinthetnek az őszre tervezett további átalakításokba.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: wikimedia

TOP 5