Skip to main content

LG InstaView ThinQ hűtőszekrény 

A ThinQ mobilapplikáción keresztül az LG a hangalapú vezérlés lehetőségét is elérhetővé teszi a kompatibilis háztartási eszközei esetében, amellyel további kényelmet biztosít a felhasználók számára, hiszen bárhonnan, bármikor csatlakozhatnak az LG ThinQ eszközeikhez.

Az angol nyelvet támogató, okosotthon-eszközök menedzsmentjére kifejlesztett mobilalkalmazás a Google hangalapú asszisztensének hangfelismerő technológiáját alkalmazza a wifi-képes LG háztartási gépek − többek között mosó- és szárítógépek, hűtőszekrények, sütők, mosogatóképek, porszívók, klímaberendezések, légtisztítók − vezérléséhez.

hirdetés

A felhasználók a valós párbeszédnek megfelelő hangutasításokkal vezérelhetik és felügyelhetik eszközeiket a ThinQ alkalmazáson keresztül. Az app egyetlen hangparancsra valós idejű információt nyújt a rendszerbe kapcsolt összes LG készülékről.

A felhasználók szóban utasíthatják a ThinQ alkalmazást arra, hogy ellenőrizze, mennyi idő van még vissza a mosóprogramból, vagy például hazafelé, vezetés közben állíthatják be a lakás hőmérsékletét anélkül, hogy akár csak rá kellene pillantaniuk a telefonjukra.

A ThinQ alkalmazás hasznos információkat szolgáltat a felhasználók számára a háztartási gépeik tulajdonságairól és funkcióiról, valamint figyelmeztet a karbantartási és hibaelhárítási feladatok esetén.

Ha megkérdezzük az applikációt, hogyan működik a légtisztítónk automatikus funkciója, vagy mit jelent a hűtőszekrényen felvillanó sárga jelzés, az alkalmazáson keresztül azonnal megkaphatjuk a helyes választ.

A ThinQ alkalmazás nem csak a termékhasználathoz kapcsolódó általános kérdések többségét képes megválaszolni, de a felhasználói aktivitásról is összefoglalót készít, melynek nyomán hasznos háztartásvezetési tippeket is ad.

A továbbfejlesztett ThinQ alkalmazás még ebben a hónapban elérhetővé válik Dél-Koreában, a negyedik negyedévben Észak-Amerika, jövőre pedig Európa kulcsfontosságú piacai következnek majd.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kacsolódó anyagok: 

Forrás - Nyitókép: LG

TOP 5