Skip to main content

 

Egy stuttgarti kávézó tulajdonosa merész lépésre szánta el magát: kitiltotta a melegítőnadrágot a kávézójából.

Aki melegítőnadrágot visel, elvesztette a kontrollt az élete fölött"– állítja Karl Lagerfeld divatdiktátor.

hirdetés

Nos, úgy tűnik, hogy a stuttgarti Le Théatre kávézó tulajdonosa is így gondolja, hiszen már a bejáratnál nemet mond a melegítőnadrágra.

De vajon mi van a tiltás hátterében?

A tulajdonos, Stefan Gauß elmondta, hogy ő nem diszkriminálni akarja azokat, akik melegítőnadrágban lépnek utcára, ám észrevett egy bizonyos változást az emberek öltözködési szokásaiban, amit szeretne megváltoztatni.

Korábban sikkesen léptek utcára, akik moziba, éttermekbe vagy például egy kávézóba mentek, manapság pedig abban a viseletben indulnak el, amiben otthon vannak. Például melegítőnadrágban.

A "diszkrimináció" nem egyedi. Év elején a Tesco is hasonló intézkedést vezetett be a boltjaiban, amikor kitiltotta onnan a pizsamában vásárlókat...

Mivel sok "normális" vásárló szemét szúrta a látvány, miszerint néhány honpolgár hiányos öltözékben vásárolt a Tescoban, jelentették az üzletvezetőknek, azok pedig a központnak, milyen közállapotok kezdtek eluralkodni a boltokban.

A központ válaszában megadta a jogot, hogy az üzletvezető kidobathatja a biztonsági őrökkel a "jogsértőket", bár meg kell jegyezni, semmilyen állami jogszabály nem tiltja az éjszakai viseletben történő vásárlást.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás -  A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5