Skip to main content

 

Laura Rose, aki hallgató egy angol egyetemen, egy idő után megelégelte, hogy alig tudja kifizetni a tandíjat, és nehezen tud megélni, ezért úgy döntött, változtat életén és megfelelő jövedelmre tesz szert, írta meg nemrég a cosmopolitan.hu.

Először a saját és már nem használt ruháit adta el az eBayen, mégpedig igen jó áron, így aztán, hisz evés közben jön meg az étvágy, elkezdte értékesíteni barátai, ismerősei megunt ruháit is, természetesen ismét jó áron.

hirdetés

Mivel beszűkült a beszerzési forrása, a 23 éves diáklány kínai nagykereskedéseket keresett fel, hogy onnan rendeljen filléres árucikkeket, majd azokat eladja drágábban.

A Mirror szerint Laura a pofonegyszerű üzleti fogással 30.000 fontot, azaz körülbelül 12 millió forintot keresett meg eddig. Ebből az összegből már futja tandíjra, de nemcsak arra, másra is.

Míg diáktársai spórolnak és különböző diákmunkákat vállalnak el, Laura jól megérdemelt pihenőjét tölti, évente háromszor is elmegy nyaralni.

Már mi is írtunk arról korábban, hogyan lehet a háziasszonyoknak hamar és jó áron eladniuk megunt ruhadarabjaikat, nem kevést pénzt begyűjtve ezzel. Erről ide kattintva lehet bővebben olvasni, hisz az értékesítés módszere egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. 

Ha kezd kiürülni a ruhatár, bárki megszabadulhat azoktól a felesleges tárgyaktól, - gyakorlatilag hulladékoktól -, melyek használat hiányában csak a lomtárban vegetáló cuccok számát gyarapítják az otthonokban. Persze olyan áron, ahogy megvették őket, már nem lehet eladni, így talán érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy meg se kellene venni e felesleges tárgyakat.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5