Skip to main content

 

Érdemes szemezgetni, Mint ahogy gépjárművet, családi ház, telek, lakás is vásárolható az államtól, ráadásul igen olcsón. A lista folyamatosan frissül.

Ide kattintva érhető a NAV azon listája, mely mutatja, mely ingatlan áll éppen árverés alatt.

hirdetés

Jelen állás szerint 66 családi házra lehet licitálni, míg lakás csak 15, belterületi ingatlan pedig 10 látható a listákon.

A családi házas ingatlanok jellemzően hárommillió alatt vásárolhatók meg, de akad öt és tízmillió között, esetleg még e felett is, városokban éppúgy, mint falvakban.

Sajnos az ingatlanokhoz nincs mindig fotó, egyéb leírás azonban adott, így bárkit kárpótolhat az alacsony kikiáltási ár, valamint az ingatlan becsértéke. 

Például egy kiskufélegyházi ingatlan kapcsán ez olvasható:

A becsérték 1.440.000, míg a minimál ajánlati ár 1.080.000,-Ft. Vezetékes víz, villany, gáz adott, szobák száma kettő. Néhány fotón látható a ház is, illetve az is olvasható, mi az ingatlan pontos közigazgatási címe.

Mindegyik ingatlan kapcsán tájékoztatás kapható az ügy előadójától, telefonszám és e-mail cím is adott.

A könyvet ma akciósan, ide kattintva lehet megvenni. Egyet fizet, Kettőt kap!

Érdemes szemezgetni, adott esetben relatíve jó állapotban lévő 2 szobás vályogház is megvásárolható Veszprém megyében, Orsiban. Az ingatlan kikiáltási ára másfél, míg becsértéke 2 millió forint. A házról több fotó is készült.

Olcsó, mégis hasznos ajándékot keresel karácsonyra? Ide kattints! Most Egyet fizet, Kettőt kap!

Aki kapja, marja...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5