Skip to main content

 

Az első OnePlus készülék sikerét akarja megismételni a júniusban megjelenő OnePlus 3 csúcsmobil.

Júniusban jelenik meg a kínai OnePlus gyártó új csúcsmobilja, a OnePlus 3 - árulta el a cég alapítója a CNET-nek adott interjújában.

hirdetés

Az interjúból az is kiderül, hogy a gyártó nagy hangsúlyt fektet idén az amerikai piacra és a globális szintű terjeszkedésre. A meghívásos rendszert elhagyva hagyományosabb csatornákon is hozzá lehet majd jutni készülékükhöz.

Magáról a készülékről egyelőre nem sokat árult el, csak annyit, 

hogy teljesen új dizájnt kap.

A 2013-ban alapított fiatal cég hamar nagy sikert könyvelt el az első csúcsmobillal - a OnePlus nagy tudású, mindeközben olcsó készülék volt. Az első két OnePlus készüléken kívül tavaly kiadták a OnePlus X-et is.

A OnePlus sikerét mi sem bizonyítja jobban, miszerint a OnePlus 2 telefonból tavaly 60 másodperc alatt (!) 30 ezer példány kelt el Kínában, ott ugyanis nem szükséges a vásárláshoz a gyártótól – vagy egy már meglévő OnePlus 2 tulajdonostól – származó meghívó. Carl Pei, a OnePlus társalapítója akkor azt mondta, számukra nem az eladások számítanak, hanem az, hogyan vélekednek róluk a vásárlók, és azt reméli, hogy versenyképes áraiknak köszönhetően az Apple és a Samsung konkurenciái lehetnek. 

Tavaly novemberben a OnePlus X is megérkezett Magyarországra, a készülékről ide kattintva lehet bővebben olvasni.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - Kép: Oneplus 3 Upcoming 2016 Concept - you tube

TOP 5