Skip to main content
GEALAN Nemzetközi Jövő Fórum

Az európai építőipar és célzottan az ablakipar aktuális kérdéseit, és a műanyag ablakprofilgyártás műszaki és digitális újdonságait is górcső alá helyező esemény előadásai livestream-en 2023. május 25-én online is követhetők lesznek. 

A műanyag nyílászáró-profilokat gyártó, innovációk terén Európában úttörőnek számító GEALAN 2023. május 25-én ismét élő, online közvetítéssel várja az érdeklődőket a Nemzetközi Jövő Fórumon, ahol az utolsó alkalomhoz képest egy év elteltével beszélnek az iparágban érzékelhető változásokról, újkeletű kihívásokról, fejlesztési lehetőségekről.

A szakértői előadások olyan témákat és kérdéseket járnak majd körül, mint az építő- és ablakipart és annak fejlesztéseit meghatározó tényezők, a vásárlói igények, a fenntarthatóság kérdése – főként a műanyag-iparban. Ezen nyomvonal mentén haladva érintésre kerül az ablakprofilgyártásra közvetlenül hatást gyakorló gazdasági tényezők, az erőforrások tudatos használata és kezelése, az ezek előtérbe helyezése által az európai ablakpiac lehetőségeinek formálódása.

A Jövő Fórum 2023 fontos része lesz a GEALAN legújabb innovációinak bemutatása, a prémium kategóriás profilrendszerek legfrissebb műszaki és digitális fejlesztései egyaránt. A tavalyi évhez hasonlóan a német nyelvű prezentációkat élőben, nyolc nyelvre fordítva (köztük magyarul is) tudják majd az online tér látogatói követni, egész Európában.

Az iparág meghatározó kérdései 2023-ban

Hol és merre tart jelenleg az építőipar. Miben változnak a meglévő szerkezetek, eszközök és technológiák? Mik a legújabb trendek 2023-ban? Mennyiben befolyásolják mindezek az ablakipart?

Határozottan állítható, hogy az európai piacok nagyobb ütemű fejlődésnek és növekedésnek indultak, mint az korábban bármikor tapasztalható volt. Ezzel párhuzamos érzékelhető, hogy a vállalatokkal, gyártókkal szembeni elvárások is nőttek, ebből következően a prémium minőségű termék már nem feltétlenül elegendők a sikerhez.

GEALAN CAIRE

Egyre általánosabb igény az ügyfelek részéről az egyszerű, ugyanakkor átfogó tájékoztatást és szolgáltatást magába foglaló megoldások biztosítása.

A GEALAN meggyőződése, hogy ezek csak egységként, egymással kombinált formában lesznek eredményesen alkalmazhatók a jövőben. Ennek a frissen megjelent tendenciának - mely a „szervitizáció” elnevezésre hallgat – a vállalati szinten történő elsajátításáról részletesen Dr. Stefan Wengler, professzor és egyetemi tanár előadásában hallhatnak majd a Nemzetközi Jövő Fórum online követői, melynek elméletét Martin Langen, a bonni B+L piackutató intézet igazgatója támasztja alá tényszerű adatokkal.

Prémium felületek és digitális megoldások

Az esemény keretein belül – nem meglepő módon – szó fog esni a szervező GEALAN aktuális fejlesztéseiről is, mely témában André Wünsche, a vállalt munkatársa a GEALAN-acrylcolor® felületkezelési technológiát ismerteti és járja körül, kitérve annak a fejlesztésnek megsokszorozott esztétikai lehetőségeire, miszerint a jövőben minden profilrendszer esetében szürke profilalappal kínálják majd az akrilüveges bevonatot.

Digitális fejlesztések tekintetében Özkan Arslan, a vállalat digitális fejlesztési vezetője és Karl Dietrich Wellsow, a Digital Building Solutions (DBS) ügyvezetője mutatja be a GEALAN által kínált megoldásokat, de szó esik egyéb digitális eszközökről, a nyílászárók automatizálási lehetőségeiről és az okosotthon-rendszerekbe történő beintegrálásáról.

Ha szívesen tájékozódna bővebben a fenti témákban, kapcsolódjon be Ön is 2023. május 25-én a Nemzetközi Jövő Fórum folyásába Európából bárhonnan!

Az online közvetítés eléréséhez kattintson a linkre: Nemzetközi Jövő Fórum 2023

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5