Skip to main content

 

Schobert Norbi videóüzenetben védekezik a Brit Dietetikusok Társaságának kijelentése ellen, amelyben csalással vádolták az edzőt. Norbi szerint a britek csalnak.

Schobert Norbert március 3-án a Facebook-oldalán adta hírül, hogy a BDA, vagyis a Brit Dietetikusok Társasága beválasztotta a Norbi Update termékeket a hálózatába: Nagyon büszkék vagyunk és nem is értjük az itthoni »szakma« támadásait. Ezáltal programunk, termékeink a világ 200 ezer szakemberéhez jut el és a program logója weboldalunkon, boltjainkon, kiadványainkon is megjelenik” – írja és idézi a Blikk.

hirdetés

Ez a poszt azóta eltűnt a Norbi Update-oldalról. Március 14-én viszont a BDA cáfolta a hírt, sőt azt írta, nem is tervez semmiféle együttműködést Norbiékkal, és diétás termékeiken nem tüntethetik fel a logójukat.

Norbi ezt követően, március 14-én a Facebook-oldalán a BDA-tól kapott levelekkel igyekezett bizonyítani, hogy a brit társaság augusztusban kereste meg őket, hogy működjenek együtt. A sztáredző arról is beszámolt, hogy tárgyalt telefonon keresztül, majd szerződést is kötött a céggel az együttműködéssel kapcsolatban.

Posztjában „dietetikus maffiát” emlegetett, és feltételezte, hogy csalók járnak el a neves brit társaság nevében. 

Állítását tegnapelőtt, március 15-én este egy mostanra 158 ezres nézettségű videóüzenettel igyekezett alátámasztani a Facebookon. A képen egy hangulatos, szerény kandalló előtti fotelben ücsörgő edző az előző információkat azzal egészítette ki, miszerint a BDA-nak jelentős összeget – pontosan kétszer tízezer fontot adományozott. Így sokszoros értetlenséggel áll a társaság vádjai előtt. 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - Nyitókép: "Csaló vagyok?" – kérdezi követőitől Norbi, Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

TOP 5