Skip to main content

 

A magyar meggy kiváló ízét, egészségre gyakorolt pozitív hatásait sokan ismerik országszerte, a termelők jóvoltából pedig most még többen szerezhetnek tapasztalatot a mélybordó gyümölcsről. 31 városban, közel 100 helyszínen osztanak ingyenes kóstolót csütörtöktől szombatig a magyar meggytermelők!

Az idei nyomott meggyárak sokakban keltették azt a gondolatot, hogy a termést a fákon hagyja, vagy egyszerűen a földre rázza. E helyett döntött sok termelő és TÉSZ (Termelők Értékesítő Szövetkezete) az ingyenes szétosztás mellett. Fontosnak tartják, hogy jó helyre kerüljön egész éves kemény munkájuk gyümölcse!

hirdetés

A FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Koordinálásával 9 Tész termelői közösen és 2 termelő egyénileg biztosítja a több kamionnyi meggyet az akcióhoz. A példás összefogás eredményeként csütörtök reggeltől szombat délutánig Budapesten és 30 vidéki városban (Győrtől Sároraljaújhelyig, Siófoktól Debrecenig, Gyulától Kaposvárig) kóstolhatják meg a 100000 adag csodálatos magyar meggyet.

A helyszínek 2015. 07.02-től 07.04-ig ide kattintva érhetők el!

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás 

TOP 5