Skip to main content

 

Sokkal jobb hely lehet a világ mostantól, mert a hírek szerint komoly hiányosságokat pótolt az emberiség, már ami a világban található automaták felhasználási területét illeti.

Az egyik újítás Ausztráliából érkezik, ahol egy cég tízévnyi fejlesztés után végre elkészült a sültkrumpli-automatával. Az utcára telepíthető gépet egy perthi üzletember, Peter Malone álmodta meg, és az ő álmainak megéri hinni, 1988-ban 2,5 milliárd dolláros telekommunikációs céget gründolt egy barátjával. De vissza a sült krumplihoz: Malone szerint az egész akkor indult, amikor más cégek elbukott ötleteit kezdte felkarolni.

hirdetés

A mostanra tökéletesített gép egy tízliteres sütőben forralt olajban süti meg a válogatott méretű és minőségű, pálcikákra vágott krumplit. Az olaj természetesen olyan egészséges, hogy sokan még nem is hallottak róla: rizskorpa-olajról van szó, az ebben sütött krumpli pedig megfelel a szívbetegségek ellen küzdő szervezetek ajánlásainak.

Persze a sültkrumplit sem szeretheti mindenki, de van egy kis esély, hogy az ilyen emberek pont a marihuánát szeretik, és akkor ők is örülhetnek, mert Seattle-ben már marihuánát is lehet venni gépből, nemcsak csokit meg kólát. A drogot kiadó gépnek a vásárláskor be kell mutatni egy igazolványt is, amiből kiderül, hogy elég idősek vagyunk az ilyesmihez.

Ha mindehhez hozzáadjuk a dubaji aranyautomatát, illetve a tiszta zoknit és izzadásgátlót árusító automatát a CERN központjában, nem is nagyon tudunk mondani olyat, amit hirtelen gépből akarnánk megvenni, és még nincs rá lehetőségünk.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép: Don Mackinnon

TOP 5