Skip to main content

 

90 ezer forintba kerül, percek alatt meg lehet tanulni, és függőséget okoz az új kínai csoda, a mini segway.

Ez lesz a jövő közlekedési eszköze? - tehetnénk fel a kérdést.

hirdetés

Az Index munkatársai kipróbálták az eszközt, volt, akinek könnyebben ment a használata, volt, akinek nem. Akadt, akinek nem is sikerült talpra állni vele, számos mókás helyzetet teremtve ezzel.

Láthatunk felvételeket azonban profikról is, akik "zökkenőmentesen" közlekednek a segway-jel, sőt, úgy játszadoznak vele, akár a gördeszkázó fiatalok a gördeszkával.

A videó megtekintése után bárki eldöntheti, szükség van-e egy ilyen szerkezetre a hétköznapokban, a segway mellett érvelők azonban állítják, kiváló segédeszköz lehet egyes munkák elvégzéséhez, melynek kapcsán relatíve nagyobb távokat kell a munkaidő alatt többször is megtenni. Így például csarnokokban, gyárakban, raktárakban.

És bár az utcán is használható az eszköz, mindenki átgondolhatja, ahol ő közlekedik, vannak-e olyan buktatók, melyek akadályozhatják a segway-jel való közlekedést.

Az Index videója ide kattintva érhető el.

Az Index forgatása után jött a hír, hogy a mini segway olcsóbb verzióit rossz minőségű akkumulátorral adják el, ami nagy igénybevételnél kigyulladhat. Tájékozódjon bárki tehát az adott modellről, mielőtt megrendeli!

Hogy hogyan működik a segway egy megbízható típusa, arról alább szintén látható egy videó angol nyelven. Az érdeklődés felettébb nagy az eszközre, amit jól mutat az a puszta tény is, hogy a videó tavaly júniusi feltöltése óta már több, mint 10 és félmillióan nézték meg. Kérdés persze ki hajlandó a mini segwayért 3-600 dollárt fizetni, amilyen azonban a fogyasztói társadalom, nem kétséges, hogy az eszközre bőven lesz kereslet a jövőben is.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5