Skip to main content

Teljességgel érthető módon új macskasztárja van a világnak. Elég egy pillantást vetni a jópofa állatra, és máris érthetővé válik, miért. De ha belenézünk a róla készült videóba, már nem csak azon gondolkodunk, miért is N1 ez a cicus, hanem azon, hogy fojtsuk vissza a nevetőgörcsünket.Láttam már egy-két vicces figurát az állatvilágból, de ez überel mindenkit.

És közben milyen képet vág a macska, ha nézzük a rövid videót? Mintha járna neki a kényeztetés, ez oly természetes!

Időnként azért még megpróbál beleharapni a gazdájába, de nem viszi túlzásba. Az az állat, amelyik így el van kényeztetve, csak fekszik egész nap, és mint egy jóllakott óvodás, csak néz ki a fejéből. Vagy legalábbis megpróbál, mert még ahhoz is lusta!

Egyes sztárok gazdáiknak tetemes összeget képesek keresni, hisz az állatok mindennapjainak netes követésért pénzt "illik" fizetni. Egész iparág épült így a netes cukiságokra.

Ha nem akarsz dolgozni, csak szerezz be egy igazán jópofa állatot, tölts fel vele kapcsolatos sztorikat a netre, és söpörd be a pénzt. Állavédelemmel foglalkozó non-profit szervezetek akár így is finanszírozhatnák magukat.

A kedves videó itt érhető el: 

 

Jó nevetést! :)

Béer

TOP 5